Kesätyöt 2021

Huippukesäduuni kiikarissa? Kymen Seudun Osuuskaupan kesätyöhaku on alkanut!

Haemme jälleen Kymen Seudun Osuuskaupan toimipaikkoihin reippaita ja oma-aloitteisia kesätyöntekijöitä. Kesätyöhaku alkaa 18.1. ja päättyy 7.2.

KSO:lla on pitkin Kymenlaaksoa noin 100 toimipaikkaa ja tarjolla on kesätöitä niin marketkaupan, kuin matkailu- ja ravintola-alan työpaikoissa. Tältä sivulta pääset suoraan hakulomakkeelle.
Voit lukea lisää tarjolla olevista kesätyöpaikoista ja tehtävänkuvauksista alta.

Myyjä
Marketeissamme ja tavarataloissamme pääset työskentelemään monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä, työnkuvasi pitää sisällään muun muassa kuormien purkua ja kassatyöskentelyä.

Tarjoilija, kokki, ravintolatyöntekijä
Ravintoloihin haemme energisiä ja asiakaspalveluhenkisiä tekijöitä huolehtimaan asiakkaista palvelulupausten mukaisesti.

Liikennemyymälätyöntekijä
ABC-liikennemyymälöissä arvostamme ripeää ja aktiivista työotetta, työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset marketin ja ravintolan työt.

Vastaanottovirkailija
Hotelleihimme haemme aktiivisia ja iloisia vastaanottovirkailijoita.

 

Lisätiedot ja hakeminen

Tarjolla olevat työsuhteet ovat eri mittaisia toimipaikasta riippuen, ensimmäiset kesälomien sijaisuudet alkavat toukokuun alussa ja kestävät pisimmillään syyskuun loppupuolelle asti. Kesätyön pituus on meillä tyypillisesti kahdesta kuukaudesta aina viiteen kuukauteen saakka. Palkkaus määräytyy tehtävässä sovellettavan työehtosopimuksen mukaan. Lisäksi myös kesätyöntekijämme saavat käyttöönsä S-ryhmän kattavat henkilöstöedut alennuksineen. Edellytämme valtaosassa työtehtäviä 18 vuoden ikää. Työllistämme kuitenkin noin 200 kesäharjoittelijaa kahden viikon mittaisiin työsuhteisiin, ja toivommekin, että alle 18-vuotiaana hakijana täytät tietosi Tutustu työelämään ja tienaa – kesäharjoitteluohjelman hakulomakkeelle.

Kesätyöhakemukset pyydämme lähettämään 7.2.2021 mennessä hakulomakkeella. Hakulomakkeella voit kertoa tarkemmin toiveistasi työtehtävien ja sijaintien suhteen. Lähetämme hakuajan päätyttyä kaikille hakijoille videohaastattelukutsun, joten tarkkailethan sähköpostiasi. Mikäli sinulla on  kysyttävää kesätyöhausta, voit laittaa viestiä osoitteeseen kso.rekry@sok.fi. Kymen Seudun Osuuskauppa on mukana Vastuullinen kesäduuni 2021 -kampanjassa. S-ryhmä on tänäkin vuonna kampanjan pääyhteistyökumppani.

 

Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelu

Haemme tänä kesänä myös Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelijoita Kymen Seudun Osuuskaupan toimipaikkoihin! 10 työpäivää kestävä kesäharjoitteluohjelman mukainen työsuhde on tarkoitettu 15–18-vuotiaille peruskoululaisille ja lukiolaisille. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua asiakaspalveluammatteihin sekä hyödyllistä käytännön työkokemusta mukavassa työyhteisössä. Hae mukaan hakulomakkeella!

 

 


Kymen Seudun Osuuskauppa on saavuttanut erinomaiset tulokset vuoden 2020 henkilöstötutkimuksessa ja on näin ollen yksi Suomen innostavimmista työpaikoista 2020. Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus viestii, että yritys on panostanut toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla henkilöstön näkemyksiä yritykselle tärkeistä asioista. Organisaation henkilöstö on innostunut, motivoitunut ja omistautunut työskentelemään yrityksen päämäärien ja liiketoiminnan kasvattamisen puolesta.

 

 

Uratarinoita

Moni Kymen Seudun Osuuskaupan työntekijä on aloittanut oman uransa kesätöissä. Alta voit tutustua erilaisiin mielenkiintoisiin uratarinoihin ja kuulla mihin ensimmäiset kesätöistä saadut palkat on sijoitettu.