Osuuskauppavaalit

Kymen Seudun Osuuskaupan osuuskauppavaalit järjestetään 2021.

Vähintään kolme jäsenalueella asuvaa äänioikeutettua jäsentä voi laatia ehdokaslistan. Samassa listassa on oltava ehdokkaina saman jäsenalueen jäseniä vähintään kaksi ja enintään kaksi kertaa se määrä ehdokkaita kuin jäsenalueelta voidaan valita edustajiston jäseniä. Jäsen voi olla ehdokkaana vain yhdessä ehdokaslistassa.

Toimintaohje asiamiehille

Huom! Julkaisemme asiamiesten yhteystiedot tällä sivulla, jotta uudet ehdokkaat voivat ilmoittautua heille. Ilmoita siis nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi: kso.mainos@sok.fi. Tiedot päivitetään verkkosivulle kerran päivässä.

  1. Suosittelemme ensisijaisesti käyttämään sähköistä ehdokaslistaa, jonka voit perustaa tästä. Sähköiseen ehdokaslistaan lisäät ensin omat tietosi sekä varamiehen ja allekirjoittajan tiedot. Huomaathan, että et voi lisätä ehdokasta tai varamiestä, jos et tiedä heidän jäsennumeroaan. Tämän jälkeen voit aloittaa ehdokkaiden tietojen lisäämisen palveluun. Ehdokaslistasi jää talteen palveluun, joten voit lisätä ehdokkaita usealla eri kerralla. Tarvitset ehdokkaan nimen, osoitetiedot, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja jäsennumeron. (Jäsennumerot alkavat  0526, 0518 tai 0510 ja se löytyy S-Etukortista).
    Ehdokasasettelupalvelu tekee automaattisesti tarkistuksen ehdokkaan vaalikelpoisuudesta. Palvelu lähettää ehdokkaalle hyväksymiskutsun sähköpostitse. Samassa viestissä ehdokas ohjataan käymään valokuvassa vaalikonetta varten. Kun ehdokasasettelu on päättynyt, toimitetaan kaikille ehdokkaille uusi sähköpostiviesti, jossa heidät ohjataan täyttämään vastauksensa vaalikoneeseen.
  2. Mikäli haluat käyttää paperista ehdokaslistaa, voit tulostaa sen tästä tai pyytää jostain myymälästämme. Ehdokaslistaan tarvitset itsesi lisäksi varamiehen sekä allekirjoittajan. Paperinen ehdokaslista on toimitettava suljetussa kirjekuoressa S-vaalilautakunnalle 12.3.2012 klo 15 mennessä. Tarkemmat toimitusohjeet löytyvät ehdokaslistan alareunasta. Kun ehdokaslista on toimitettu KSO:lle, kirjataan ehdokkaat ehdokasasettelupalveluun. Ehdokkaalle toimitetaan toimintaohjeet sähköpostitse, jossa ehdokas ohjataan käymään valokuvassa vaalikonetta varten sekä täyttämään vastauksensa vaalikoneeseen.

Osuuskauppavaalien asiamiehet

Tältä sivulta näet Kymen Seudun Osuuskaupan edustajiston vaalin asiamiehet. Voit asettua ehdolle ottamalla yhteyttä oman vaalialueesi asiamieheen. Vaalialueesi voit tarkistaa alla olevasta kuvasta.

Jäsenalue 1

Eeva Rautamaa
eeva.rautamaa@nic.fi

Jäsenalue 2

Veijo Partanen
veijo.partanen@neljasnikama.fi
0500 843 437

Maarit Räsänen
maarit.j.rasanen@gmail.com
050 304 9434

Jäsenalue 3

Esko Lavonen
esko.lavonen@kouvola.fi
040 547 4970

Jäsenalue 4

Merja Lonka
merja.lonka@iitti.fi
0400 710 689

Juhani Hasu
juhani.hasu@kymp.net
044 333 1765

Kirsi Seppälä
040 556 8150
kirsi.seppala@kouvola.fi

Kymen Seudun Osuuskaupan vaalialueet