Kesätyöt 2022

Hei sinä tulevaisuuden Ässä! Tarvitsemme juuri sinut!

KSO:n kesätyöhaku vuodelle 2022 on päättynyt.

Kiitos kaikille hakijoille! Haastattelukutsut toimitetaan sähköpostitse, joten muisttahan tarkkailla myös roskapostikansiota.

KSO:n kesätyörekry käynnistyy jälleen tammikuussa. Sinun ei tarvitse olla kokenut konkari, vaan voit tulla rohkeasti sellaisena kuin olet. Me tarjoamme perehdytyksen ja työvälineet.

Kaupan alan kesätöissä pääset vaihtelevien työtehtävien ansiosta kehittymään esimerkiksi suuren marketin moniosaajaksi tai erikoiskaupan myyntitykiksi. Älä turhaan murehdi, jos et ole valmiiksi mestari käyttämään kassaa, sillä iloisella asiakaspalveluasenteella pääset pitkälle. Matkailu- ja ravintola-alan toimipaikoissa pääset tuomaan omaa persoonaasi rohkeasti esille ja hyvällä huumorintajulla hurmaat kaikki asiakkaat.

Tarjoamme kesälle esimerkiksi seuraavia mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä:

  • Myyjä
  • Tarjoilija
  • Kokki
  • Ravintolatyöntekijä
  • Liikennemyymälätyöntekijä
  • Vastaanottovirkailija

Lisätiedot ja hakeminen

Tarjolla olevat työsuhteet ovat eri mittaisia toimipaikasta riippuen, ensimmäiset kesälomien sijaisuudet alkavat jo keväällä ja kestävät pisimmillään syyskuun loppupuolelle asti. Kesätyön pituus on tyypillisesti kahdesta kuukaudesta aina viiteen kuukauteen saakka. Palkkaus määräytyy tehtävässä sovellettavan työehtosopimuksen mukaan. Kesätyöntekijämme saavat käyttöönsä S-ryhmän kattavat henkilöstöedut heti työsuhteensa alussa. Edellytämme valtaosassa työtehtäviä 18 vuoden ikää. Työllistämme kuitenkin noin 200 kesäharjoittelijaa kahden viikon mittaisiin harjoittelujaksoihin, ja toivommekin, että alle 18-vuotiaana hakijana täytät tietosi erilliseen kesäharjoitteluohjelman hakulomakkeeseen.

Kesätyöhakemukset pyydämme lähettämään 6.2.2022 mennessä hakulomakkeella. Hakulomakkeella voit kertoa tarkemmin toiveistasi työtehtävien ja sijaintien suhteen. Kaupan alan ja matkailu- ja ravintola-alan kesätöihin haetaan eri hakulomakkeilla. Halutessasi voit hakea molemmilla hakulomakkeilla eri toimialojen kesätöitä. Lähetämme hakuajan päätyttyä kaikille hakijoille videohaastattelukutsun, joten tarkkailethan sähköpostiasi.

Mikäli sinulla on  kysyttävää kesätyöhausta, laita rohkeasti sähköpostia osoitteeseen kso.rekry@sok.fi. Kymen Seudun Osuuskauppa on mukana Vastuullinen kesäduuni 2022 -kampanjassa. S-ryhmä on jälleen kampanjan pääyhteistyökumppani.

 

Tutustu ja tienaa -kesäharjoittelu

Haemme tänä kesänä myös kesäharjoittelijoita Kymen Seudun Osuuskaupan toimipaikkoihin! 10 työpäivää kestävä kesäharjoitteluohjelman mukainen työsuhde on tarkoitettu 15–17-vuotiaille peruskoululaisille ja lukiolaisille. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua asiakaspalveluammatteihin sekä hyödyllistä käytännön työkokemusta mukavassa työyhteisössä.

Kesäharjoittelupaikkoja haetaan erillisellä hakulomakkeella. Hakuaika alkaa 7.2. ja päättyy 27.2.2022.

Hakulomakkeen voit täyttää verkkosivuillamme.

Suomen Innostavimmat työpaikat

Kymen Seudun Osuuskauppa on saavuttanut erinomaiset tulokset vuoden 2021 henkilöstötutkimuksessa ja on näin ollen yksi Suomen innostavimmista työpaikoista 2021. Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus viestii, että yritys on panostanut toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla henkilöstön näkemyksiä yritykselle tärkeistä asioista. Organisaation henkilöstö on innostunut, motivoitunut ja omistautunut työskentelemään yrityksen päämäärien ja liiketoiminnan kasvattamisen puolesta.

Uratarinoita

Monet Kymen Seudun Osuuskaupan työntekijöistä ovat tulleet taloon kesätöiden merkeissä, mutta eivät ole malttaneet lähteä pois, koska viihtyvät meillä niin hyvin! Alta voit tutustua erilaisiin mielenkiintoisiin uratarinoihin ja kuulla mihin ensimmäiset kesätöistä saadut palkat on sijoitettu.