Tykkimäen kaikki kolme huvittelukohdetta ovat jälleen avoinna kesällä 2024. Tykkimäen huvipuiston portit avautuvat lauantaina 18.5. ja vesipuisto Aquaparkin altaat lauantaina 8.6.2024. Uudistunut sisäaktiviteettipuisto Actionpark palvelee läpi kesän Kouvolan Prismakeskuksessa. Kaakkois-Suomen merkittävintä matkailukohdetta täydentää Tykkimäki Resort – täydellinen tukikohta kesän parhaalle huvipuistoreissulle.

Horisontti on kesän 2024 uutuuslaite Tykkimäen huvipuistossa

Hurja Horisontti nousee Tykkimäen huvipuiston siluettiin kevään aikana ja laite on huvittelijoiden käytössä kesän alussa. Monipuolinen huvilaite täydentää Tykkimäen valikoimaa, ja se tarjoaa kyydit sekä rauhallisemmasta että vauhdikkaammasta menosta nauttiville.

Uutuuslaitteessa on kaksi erilaista ajo-ohjelmaa: rauhallinen maisema-ajo ja hiukset nostattava vapaa pudotus. Horisontti kohoaa 38 metrin korkeuteen huvipuiston ylle, josta aukeavat huikeat maisemat Käyrälammelle ja Tykkimäki Resortille. Laitteen pituusraja on 140 cm. Huoltajan seurassa pituusraja on maisema-ajossa 100 cm ja vapaapudotuksessa 120 cm. Yhdellä kertaa laitteen kyytiin mahtuu 16 henkilöä.

Horisontin on rakentanut italialainen huvipuistolaitteiden valmistaja SBF Visa Group. Rakennustyöt huvipuistoalueella aloitettiin jo viime vuoden puolella, ja samalla jätettiin hyvästit lukuisia huvittelijapolvia vuodesta 1986 asti pyörittäneelle Taifunille.

Uutuuslaite Horisontti kohoaa Tykkimäen huvipuistoon keväällä 2024. (Havainnekuva, Kymen Seudun Osuuskauppa pidättää oikeuden muutoksiin.)

Huippunimet nousevat jälleen Huvilavetille – Katri Helena, BESS, Tuure Kilpeläinen ja Olli Halonen

Suomen musiikkikentän tähtiartistit valtaavat jälleen kerran Tykkimäen Huvipuiston Huvilavetin suosituissa kesäkonserteissa. Heinäkuussa järjestettävien konserttien itseoikeutettu kuningatar on 60-vuotistaiteilijajuhlaansa viettänyt Katri Helena.

Kesän 2024 keikkaputken käynnistää BESS, suomalaiset viimeistään uuden musiikin kilpailussa 2022 hurmannut laulaja. Iskelmätaivaan tähdet tuikkivat Tykkimäellä koko heinäkuun ajan, kun lavalle nousevat Katri Helenan jälkeen vahvat tunteiden tulkitsijat Tuure Kilpeläinen ja Olli Halonen.

– Odotamme innolla tulevaa huvipuistokesää sekä konsertteja! Huvipuisto on uniikki ympäristö livemusiikille ja toivotammekin niin artistit kuin yleisönkin lämpimästi tervetulleeksi Tykkimäkeen nauttimaan kesäisistä illoista, kertoo huvipuistopäällikkö Pilvi Serola.

Heinäkuun jokaisena torstaina järjestettävät keikat ovat ikärajattomia ja musiikkielämys sopiikin koko perheelle. Pääsyliput ovat myynnissä Tykkimäen verkkokaupassa 2.4.2024 alkaen. Konserttilippuja voi ostaa myös huvipuiston lippukassoilta huvipuiston aukioloaikoina. Konsertti-iltoina ilmainen sisäänpääsy huvipuistoon päättyy klo 16.

Konserttiohjelma:

4.7. BESS
11.7. Katri Helena
18.7. Tuure Kilpeläinen
25.7. Olli Halonen

Konsertit alkavat klo 19.00 ja ne ovat ikärajattomia.

Lue lisää Tykkimäen huvipuiston verkkosivuilta.

Syksyn 2023 suuri ostostapahtuma, Black Friday, näkyy ja kuuluu Kymen Seudun Osuuskaupan eri toimipaikoissa ympäri Kymenlaaksoa. Huipputarjousten joukosta löydät hittilahjat jouluksi, mutta myös ikimuistoisia elämyksiä, ravintolaherkkuja ja paljon muuta!

Katso tarjoukset verkkosivuiltamme ja lähde ostoksille tai herkuttelemaan. Black Friday -viikon etuja julkaistaan maanantaina 20.11. ja keskiviikkona 22.11.

Vuoden 2013 alussa kääntyi yksi historian lehti, kun Osuuskauppa Ympäristö ja Osuuskauppa Ympyrä yhdistyivät Kymen Seudun Osuuskaupaksi. Nyt juhlimme yhteisen osuuskauppamme ensimmäisiä pyöreitä vuosia. Kymmenen vuoden ajan maakunnallinen osuuskauppa on tarjonnut asiakasomistajille parempia palveluja ja etuja, tulevaisuuteen tähdäten.

Kutsumme kaikki asiakkaamme juhlan kunniaksi kakkukahveille tiistaina 8.8.2023.

Kakkukahvit KSO 10 vuotta
Ti 8.8.2023 klo 10–18

Lämpimästi tervetuloa!

Lisäksi juhlaviikon ajan toimipaikoissamme on useita etuja ja tarjoustuotteita asiakasomistajillemme. Kaikki edut löydät juhlaviikon omalta verkkosivulta tai S-mobiilista.

Kodikkaissa Presso-kahviloissa paistetaan tuoretta pullaa aamusta iltaan. Tuoksuva pulla ja vastakeitetty kahvi ovat houkutelleet suomalaisia kokoontumaan ja kahvittelemaan Pressoihin jo parikymmentä vuotta.

”Suomalaisille pullakahvien nauttiminen on tärkeää, se kuuluu vahvasti meidän perimäämme. Parasta on tietysti, kun kahvit saa nauttia yhdessä jonkun toisen kanssa. Prismojen ja kauppakeskusten yhteydessä sijaitsevissa Pressoissa kahvittelu ja toisten tapaaminen on tehty helpoksi, tullaanhan kauppaan joka tapauksessa arjen asioita hoitamaan”, ketjupäällikkö Janne Kulovuori SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta kertoo.

”Kahviloissamme on paljon kanta-asiakasporukoita, jotka saattavat kokoontua päivittäinkin Pressoon kahville. Kahvihetki Pressossa tarjoaa sosiaalisen ilonpilkahduksen päivään,” Kulovuori toteaa.  ”Yhtä lailla Presso saattaa tuntemattomia yhteisen jutustelun äärelle. Vastapaistetulla pullalla on hyvä vaikutus.”

Vahvassa istuu myös suomalaisten mieltymys voisilmäpullaan, se on Pressojen myydyin tuote kahvin kaverina. Perinteisen herkun lisäksi tarjolla on muitakin suomalaiseen makuun sopivia tuotteita, kuten vastapaistettuja viinereitä, piirakoita ja useita vaihtoehtoja suolaisen nälkään tai välipalaksi. Tuoreudelle on laatutakuu ja uunit ovatkin kuumina koko kunkin kahvilan aukioloajan.

Juhlavuonna Presso-kahvilat haluavat levittää yhteisten pullakahvien ilosanomaa myös ympärilleen. ”Kukin Presso valitsee itse tavan, jolla juhlavuotta haluaa viettää. Yhteistä kaikille on kahviloissa jaettavat yllätykset sekä kahvintuoksuisia palkintoja sisältävät arpalipukkeet,” Kulovuori kertoo.

KSO:n Pressot löytyvät Kauppakeskus Pasaatista sekä Prismoistamme Kotkasta ja Kouvolasta.

ABC:n ensimmäiset Peukkupäivät tarjoavat yllätyksiä koko viikonlopun ajaksi perjantaista sunnuntaihin 13.-15.3.2020! Iloinen tapahtumaviikonloppu täyttää ABC Liikennemyymälät karnevaalitunnelmalla ja herkullisia tarjouksia löytyy niin ABC Marketin kuin ravintolankin puolelta.

 

Koko tapahtumaviikonlopun ajan vatsat täyttää runsas ja herkullinen street food -noutopöytä, josta aikuiset nauttivat 10 € ja lapset 5 € hintaan.

Makeannälkään löytyy kahvilan puolelta mainio munkki ja kahvi -tarjous 2 €!

ABC Market on pullollaan huipputarjouksia koko perheelle! Maista Fazer Premium -uutuusjäätelöpuikko ja ilahduta takapenkkiläisiä koko automatkaksi riittävällä Suksiboxi -makeisrasialla!

Peukkupäivien aikaan eri ABC Liikennemyymälöissä järjestetään myös paikallisia tempauksia ja tapahtumia!

Osallistu #peukkupäivät -kuvakilpailuun ja voita huippupalkintoja!

Jaa kuva omista hetkistäsi Peukkupäivillä Instagram-profiilissasi tunnisteella #peukkupäivät. Kaikkien kuvan jakaneiden kesken arvomme 10 risteilylahjakorttia Viking Linelle, 10 hotellilahjakorttia Sokos Hotelleihin sekä 10 lahjakorttia ABC:lle. Instagramin lisäksi voit osallistua jakamalla kuvasi kommenttina kilpailua koskevaan ABC:n Facebook-julkaisuun.