Miksi KSO:lle töihin?

Kymen Seudun Osuuskauppa tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ympäri Kymenlaaksoa. Huolehdimme työntekijöistämme ja kannustamme henkilöstöämme oppimaan uutta ja kehittymään.

Edut

Laajat, rahanarvoiset henkilöstöetumme ovat Suomen parhaat. Henkilöstöedut ovat käytettävissä S-ryhmän yli 1800 toimipaikassa. Työntekijämme saavat Bonuksen lisäksi ostoetua tuotteesta ja osuuskaupasta riippuen 3-25 prosenttia. Voit tutustua S-ryhmän henkilöstöetuihin tarkemmin täällä.

Koko KSO:n henkilöstö kuuluu tulospalkkauksen piiriin. Lisäksi meillä on käytössä runsaasti muita palkitsemismuotoja.

Tämän lisäksi KSO:lla huolehditaan henkilöstön hyvinvoinnista. Työntekijöillämme on käytössään maksuttomat ja kattavat työterveyshuollon sekä työhyvinvointiasiantuntijan palvelut. Lisäksi tuemme työhyvinvointia muun muassa huolehtimalla henkilöstömme työkyvystä sekä tukemalla työkenkien hankintaa. KSO tarjoaa työntekijöilleen vuosittain myös 200 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

Perehdytys ja osaamisen kehittäminen

Kaikki KSO:n uudet työntekijät saavat erittäin kattavan perehdytyksen, jotta heidän osuuskauppamatkansa saa parhaan mahdollisen alun.

Kannustamme myös työntekijöitämme kehittymään ja oppimaan uutta, vaikka he olisivat olleet palveluksessamme jo useita vuosia. Tarjoamme koulutuksia ja valmennuksia esimerkiksi alueen oppilaitosten ja Jollas-instituutin kautta. Mahdollistamme myös tutkintoon tähtäävän kouluttautumisen.

Työtehtävien vaihto

Jokaisen työsuhteessa olevan työntekijämme on mahdollista myös hakea muita avoimia työtehtäviä KSO:n sisällä riippumatta siitä, missä työtehtävissä sillä hetkellä työskentelee. Meillä voi työskennellä erittäin laajasti eri tehtävissä ja toimialoilla ilman työnantajan vaihtumista. Täten työntekijöillä on hyvä mahdollisuus esimerkiksi halutessaan edetä vaativimpiin vastuutehtäviin.