Miksi KSO:lle töihin?


Kymen Seudun Osuuskauppa tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ympäri Kymenlaaksoa. Huolehdimme työntekijöistämme ja kannustamme henkilöstöämme oppimaan uutta ja kehittymään.

Henkilöstöedut

Laajat, rahanarvoiset henkilöstöetumme ovat Suomen parhaat. Henkilöstöedut ovat käytettävissä S-ryhmän yli 1900 toimipaikassa. Työntekijämme saavat bonuksen lisäksi ostoetua tuotteesta ja osuuskaupasta riippuen 3-50 prosenttia. Lue lisää S-ryhmän henkilöstöeduista.

Koko KSO:n henkilöstö kuuluu tulospalkkauksen piiriin. Lisäksi meillä on käytössä runsaasti muitakin palkitsemismuotoja.

Taloudellisten kannustimien lisäksi KSO:lla huolehditaan henkilöstön hyvinvoinnista. Työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiasiantuntijamme antavat eväitä työkyvyn ylläpitämiseen ja parantamiseen. Tuemme työkenkien hankinnassa ja tarjoamme vuosittain 200 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

Perehdytys, osaamisen kehittäminen ja etenemismahdollisuudet

Kaikki KSO:n uudet työntekijät saavat erittäin kattavan perehdytyksen, jotta heidän osuuskauppamatkansa saa parhaan mahdollisen alun. Järjestämme säännöllisesti perehdytystilaisuuksia uusille työntekijöillemme.

Kannustamme myös pitkäaikaisia työntekijöitämme kehittymään ja oppimaan uutta. Tarjoamme koulutuksia ja valmennuksia esimerkiksi alueen oppilaitosten ja Jollas-instituutin kautta. Mahdollistamme myös tutkintoon tähtäävän kouluttautumisen.

Jokaisen työsuhteessa olevan työntekijämme on mahdollista myös hakea muita avoimia työtehtäviä KSO:n sisällä riippumatta siitä, missä työtehtävissä kyseisellä hetkellä toimii. Meillä on mahdollista työskennellä monenlaisissa tehtävissä ja keskenään erilaisilla toimialoilla ilman työnantajan vaihtumista. Työntekijöillä on hyvä mahdollisuus halutessaan edetä esimerkiksi vaativimpiin vastuutehtäviin.

Vastuullinen ja innostava työpaikka

Olemme osallistuneet jo monen vuoden ajan Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan. Joka vuosi kartoitamme kausityöntekijöidemme kokemuksia ja näiden tulosten perusteella kehitämme toimintaamme. Vuonna 2023 sijoituimme sijalle 44 Vastuullinen kesäduuni -kilpailun 1000plus-sarjassa. Lue lisää vastuullisen työpaikan periaatteista.

Eezy Flown vuosittain jakama tunnustus Suomen innostavimmille työpaikoille on tuonut sekin Kymen Seudun Osuuskaupalle menestystä jo useana vuonna – kiitos poikkeuksellisen hyvien henkilöstötutkimustulostemme. Vuonna 2023 menestyimme Suurten organisaatioiden kategoriassa. Erityisen hienon tästä tunnustuksesta tekee omien työntekijöidemme kokemus meistä työnantajana. Lue lisää Suomen innostavimmista työpaikoista.