KSO:n työtehtävät

KSO:lla voit työskennellä monissa eri tehtävissä, esimerkiksi myyjänä, kokkina, tarjoilijana, liikennemyymälätyöntekijänä, sekä erilaisissa asiantuntijatehtävissä. Kokeneiden ammattilaisten lisäksi työllistämme satoja nuoria, opiskelijoita sekä kausityöntekijöitä. Tarjoamme myös monelle kaupan- ja ravintola-alan opiskelijalle tärkeän työharjoittelupaikan.

Myyjä ja liikennemyymälätyöntekijä

KSO:n marketeissa ja Prismoissa pääset työskentelemään myyjän monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä ja sinusta voi kehittyä todellinen kaupanalan moniosaaja. Sokos ja Emotion -myymälöissä voit työskennellä erikoiskaupan myyntitykkinä ja ABC-liikennemyymälöissä sinusta voi kehkeytyä liikennemyymälän tehopelaaja.

Myyjän työtä meillä tehdään positiivisella ja reippaalla palveluasenteella, varmistaen, että jokainen asiakas saa miellyttävän ostokokemuksen.  Yleisesti myyjän tehtävät koostuvat monipuolisista kaupan työtehtävistä, sekä kassa- että myymälätyöskentelystä. Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelua kassalla sekä kuorman purku- ja hyllytystyötä. Työhön kuuluvat lisäksi veikkauspalveluiden myynti sekä toimipaikasta riippuen Postin palvelut. Kassatyöskentelijöiden tulee olla täysi-ikäisiä myytävien ikärajavalvottavien tuotteiden vuoksi.

Prismoissamme myyjien työtehtävät vaihtelevat osastoista riippuen. Päivittäistavaraosastolla myyjän työ on vauhdikkaampaa ja fyysisempää kuormanpurku – ja hyllytystyötä. Käyttötavaraosastolla myyjältä edellytetään laajempaa asiantuntemusta osaston valikoimasta. Käyttötavaraosastoja ovat pukeutuminen, sport, rakentaminen, remontointi, viihde ja kodin elektroniikka sekä piha ja puutarha.

Kouvolan ja Kotkan Sokos tavarataloissa myyjät työskentelevät muodin, kauneuden ja kodin sisustamisen parissa. Työ vaatii myyjältä innostunutta, oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä otetta työhön.

Liikennemyymälätyöntekijän tehtävässä työtä tehdään hymyssä suin ja positiivisen ripeällä otteellavauhdikkaassa ympäristössä. Työtehtävät koostuvat monipuolisista kaupan - ja ravintola-alan työtehtävistä. Asiakaspalvelua tehdään niin kaupan, ravintolan kuin Hesburgerinkin kassalla. Pääset työskentelemään noutopöydän parissa, toisinaan salia siistimässä sekä oman osaamisen mukaan myös keittiön puolella.


 

Ravintolatyöntekijä, kokki ja tarjoilija

KSO:n matkailu- ja ravintola-alan toimipaikoissa pääset osaksi huipputiimiä ja tuomaan omaa persoonaasi rohkeasti osaksi työpäiviäsi.

Tarjoilijan, kokin ja ravintolatyöntekijän tehtäviä on tarjolla KSO:n ruokaravintoloissa ja pubeissa. Kokin tehtävissä pääsee valmistamaan sekä lounasta että a la carte annoksia. Pikaruokaravintolassa ravintolatyöntekijä valmistaa hampurilaisia ja pitsoja sekä lisäksi palvelee asiakkaita myös kassalla. Tarjoilijan tehtäviin kuuluu juomien valmistamista, tarjoilua ja myyntiä. Anniskeluravintolassa vaaditaan anniskelupätevyyttä. Kokin ja ravintolatyöntekijän tehtävässä edellytetään hygieniapassia.


 

Vastaanottovirkailija

Hotelliemme henkilökunta arvostaa asiakkaita, ovat tyylikkään rentoja ja heidän tavoitteensa on aina onnellistaa asiakkaamme. Kotia ei voita mikään, mutta olemme heti seuraavana oiva toinen vaihtoehto ja tässä vastaanottovirkailijat ovat tärkeässä roolissa. Vastaanottovirkailijat luovat asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä hotelleissamme sekä varmistaa asiakkaiden hyvät yöunet. Vastaanottovirkailijan työtehtäviin kuuluu vastaanoton sujuvasta asiakaspalvelusta huolehtiminen, huonevarausten vastaanottaminen sekä asiakkaiden tulo- ja lähtöselvitysten hoitaminen.


 

Tutustu työelämään ja tienaa –harjoittelu

Tutustu työelämään ja tienaa –harjoittelu on upea mahdollisuus tutustua erilaisiin ja monipuolisiin asiakaspalveluammatteihin vastuullisella työnantajalla sekä tilaisuus saada hyödyllistä käytännön työkokemusta mahtavassa työyhteisössä.

10 työpäivää kestävä kesäharjoitteluohjelman mukainen työsuhde on tarkoitettu 14–17-vuotiaille peruskoululaisille, kymppiluokkalaisille, VALMA- tai TELMA-koulutuksiin osallistuville, sekä lukiolaisille, ja se on mahdollista suorittaa kesälomakuukausien aikana.