KSO palkitsee työntekijöitään ylimääräisellä 500 euron palkkiolla


Palkkio on kiitos etulinjassa työskentelystä ja joustavuudesta korona-aikana.

8.12.2021

Kymen Seudun Osuuskauppa, KSO maksaa työntekijöilleen joulukuun palkanmaksun yhteydessä 500 euron arvoisen joulurahan. Tällä erityispalkkiolla KSO haluaa kiittää työntekijöitään merkittävästä työpanoksesta koronakriisin aikana. Henkilöstö on joustavasti ja sitoutuneesti työskennellyt ylimääräisen kuormituksen alla lähes kahden vuoden ajan huolehtien maakunnan palveluiden toimivuudesta.

– Henkilökuntamme on ollut etulinjassa työskentelemässä tässä tilanteessa ja vastannut tuhansista asiakaskohtaamisista päivittäin ammattitaitoista asiakaspalvelua unohtamatta. Muuttuvat ja välillä edestakaisin liikkuvat tilanteet sekä toimintamallit ovat vaatineet yhteispeliä, joihin työntekijämme ovat suhtautuneet ymmärtäväisesti, kiittää KSO:n toimitusjohtaja Harri Miettinen.

Ylimääräinen palkkio maksetaan kaikille työsuhteessa oleville KSO:n työntekijöille. Näin ollen palkkioon ovat oikeutettu myös perhe- ja opintovapailla oleva henkilökunta.

Kertaluontoisen korvauksen lisäksi KSO:n työntekijöiden työhyvinvoinnista pidetään huolta monin eri tavoin. Yrityksen työntekijät saavat esimerkiksi 3–25 prosenttia ostoetua kaikista S-ryhmän toimipaikoista ja koko KSO:n henkilöstö kuuluu tulospalkkauksen piiriin. Työntekijöiden vapaa-ajan hyvinvointia edistetään liikunta- ja kulttuuriedun avulla, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella sekä muilla paikallisilla yhteistyösopimuksilla.

 

Kuva: Anssi Vuohelainen