Kymen Seudun Osuuskauppa investoi toimipaikojen uudistuksiin


Uudistustöitä tehdään syksyn aikana Kuusankosken S-marketissa, ABC Majakassa Pyhtäällä ja Kotkan Prisman ABC:lla. Kaikki yksiköt ovat avoinna normaalisti uudistusten ajan.

21.8.2024

Kymen Seudun Osuuskauppa tekee syksyn aikana uudistustöitä toimipaikoissaan. Yksiköt palvelevat normaalisti uudistusten ajan.

S-market Kuusankosken valikoima laajenee

Kuusankosken S-marketiin avataan Kymen Seudun Osuuskaupan kahdeksas Ruokatori. Tuoreen lihan ja kalan, liha- ja kalavalmisteiden, valmisruokien ja grillituotteiden lisäksi Ruokatorin asiantuntijat tarjoavat asiakkaille ajankohtaiset vinkit ja reseptit. Uuden ruokatorin ohella kaupan valikoimaan tulee lisää juomia, kuivia elintarvikkeita, makeisia ja tuoretuotteita. Muutostyöt alkavat syyskuussa ja valmistuvat joulusesongin alla. S-market Kuusankoski palvelee normaalisti töiden ajan.

Tutustu S-market Kuusankosken palveluihin.

Pyhtään ABC Majakka uudistuu

Uudistustyöt Pyhtään ABC Majakassa alkavat elokuussa. Muutokset ulottuvat sekä Sale-myymälään että ravintolasaliin. Salessa uusitaan myymäläkalusteet ja kylmälaitteet. Pikakassat tuovat lisää joustavuutta marketissa asiointiin. Ravintolaan rakennetaan uudet kahvila- ja noutopöytälinjastot ja ravintolasaliin tuodaan ABC-ketjun uusin viihtyisä sisustus. Uudistustyöt valmistuvat lokakuussa ja ABC Majakka palvelee normaalisti niiden ajan.

Tutustu ABC Majakkaan.

ABC Prisma Kotkan mittarikentän käytettävyys paranee

ABC Prisma Kotkan polttoaineiden tankkauksen mittarikenttä uudistetaan kokonaan. Tankkausasemalle vaihdetaan uudet polttoainesäiliöt ja -mittarit sekä katos. Samalla kulkua mittarikentälle helpotetaan muuttamalla sen sijaintia Prisman paikoitusalueella. Uuden tankkausaseman valikoimassa ovat 95E10, 98E5, E85, Smart Diesel ja Moottoripolttoöljy. Rakennustyöt alkavat syyskuussa ja valmistuvat marraskuussa. Vanha mittarikenttä palvelee normaalisti uuden rakentamisen ajan.

Tutustu ABC Prisma Kotkaan.