Osa KSO:n ravintoloista tarkistaa koronapassin kaikkina aukioloaikoina


KSO:n iltaravintolat tarkastavat asiakkailta koronapassin kaikkina aukioloaikoina.

1.12.2021

Kymen Seudun Osuuskaupan iltaravintolat tarkastavat asiakkailta koronapassin kaikkina aukioloaikoina. Alta näet listan ravintoloista, joissa koronapassi on käytössä ja ohjeet passin lataamiseen. Koronapassipassi on todistus siitä, että henkilö on joko saanut täyden rokotussarjan vähintään 7 vuorokautta aiemmin tai saanut negatiivisen koronatestituloksen enintään 72 tuntia aiemmin tai on sairastanut koronan enintään 6 kuukautta aiemmin. Lue lisää koronapassista

Toimi näin:

1. Lataa tai tulosta koronapassi Omakanta-palvelusta: kanta.fi
Kirjaudu sisään Omakantaan ja lataa pdf-tiedosto kohdasta koronatodistus. Voit ottaa koronapassista myös kuvakaappauksen ja tallentaa sen puhelimeesi.

2. Näytä koronapassia ravintolassa
Koronapassia kysytään ravintolan ovella. Järjestyksenvalvoja tai henkilökunta lukee passissa olevan QR-koodin. Lukusovellus ei kerää tai tallenna koronapassin tietoja. Jos lukuohjelman käyttö ei teknisistä syistä onnistu, voimme tarkastaa koronapassin paperitodistuksesta. Taita todistus niin, että siitä näkyy vain todistuksen nimi, henkilön nimi, syntymäaika, QR-koodi ja todistuksen tunniste.

3. Muista pitää mukana myös henkilöllisyystodistus!
Ravintolalla on oikeus tarkistaa myös koronapassin esittäjän henkilöllisyys, pidäthän siis mukana myös kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.

Huomioithan, että muutokset koronapassin käytön ajankohtiin ovat mahdollisia.