Kokeile robokuljetusta!


Sympaattiset robottimme kuljettavat ostoksia Sale Eskolanmäestä Kouvolassa ja Sale Hirssaaresta Kotkassa.

Robokuljetukset Kotkassa ja Kouvolassa 28.5.2024 alkaen

Kymen Seudun Osuuskaupan alueella robokuljetuksen voi tilata Kotkassa Hirssaaren ja Kouvolassa Eskolanmäen Salesta.  Robokuljetus tilataan S-kaupat-sovelluksella.

  • Robokuljetuksen voi valita toimitustavaksi S-kaupat-sovelluksessa, jos robotti kuljettaa haluttuun osoitteeseen.
  • Kuljetuksen hinta on 3,90 € ja siihen lisätään 0,30 €:n pakkausmateriaalimaksu.
  • Robotit kuljettavat asiakkaiden tilauksia viikon jokaisena päivänä.

Robotti kuljettaa ostokset noin kahden kilometrin säteellä jopa tunnissa tilauksesta

Robokuljetuksella voi tilata jopa kaksi täyttä ostoskassillista tuotteita noin kahden kilometrin säteellä myymälästä ja tuotteet toimitetaan perille jopa tunnissa tilauksesta. Robokuljetuksen voi valita toimitustavaksi S-kaupat-puhelinsovelluksessa, jos robotit kuljettavat toimituksia asiakkaan valitsemaan osoitteeseen.

Kun tilaus on tehty, myymälähenkilökunta kerää ostokset ja pakkaa ne robottiin. Tilaus voi sisältää myös kylmätuotteita, mutta ei alkoholia tai muita ikärajavalvottavia tuotteita. Robotin matkaa voi seurata mobiilisovelluksessa reaaliajassa, ja kun kuljetus saapuu perille, asiakas saa puhelimeensa ilmoituksen. Robotin luukku avataan sovelluksen avulla.

Tilausvaiheessa S-kaupat-sovellus näyttää tarkan paikan, mihin robotti pystyy tilauksen kuljettamaan. Ne toimittavat ostokset niin lähelle asiakkaan määrittämää toimituspaikkaa kuin mahdollista. Useimmiten kotioville tai kerrostalojen ja toimistorakennusten etuoville on robotin tarvitsema esteetön pääsy.