Kymen Seudun Osuuskaupan edustajisto päätti 19.4.2022 varsinaisessa kevätkokouksessaan hallituksen esityksen mukaisesti jakaa asiakasomistajilleen ylijäämänpalautusta vuodelta 2021.

KSO:n asiakasomistajille palautuu ylijäämäpalautuksen muodossa 8,1 miljoonaa euroa. Asiakasomistajat saavat 2,5 % prosenttia rahaa takaisin niistä bonusostoista, jotka he ovat KSO:n toimipaikoista vuoden 2021 aikana tehneet. Ylijäämänpalautus on osuustoiminnallisen yrityksen edellisvuoden liiketoiminnan tuloksen jakamista.

– Ylijäämänpalautusta maksetaan, jos osuuskaupan toiminta on ollut niin tuloksellista, että sillä on voitu rahoittaa tarvittavat toimipaikkaverkoston sekä palveluiden kehittämishankkeet ja sen jälkeen on vielä mahdollista maksaa ylijäämänpalautusta. Ylijäämänpalautuksen maksamisen päättää vuosittain osuuskaupan edustajisto, taustoittaa KSO:n toimitusjohtaja Harri Miettinen.

Ylijäämänpalautus perustuu bonusostoihin jäsenen oman osuuskaupan omista toimipaikoista.

Ylijäämänpalautus maksetaan KSO:n asiakasomistajien tileille S-Pankkiin perjantaina 20.5.2022.

Ylijäämänpalautuksen määrän voit tarkistaa näppärästi maksupäivänä S-mobiilista.

Sokoksilla ja Emotioneissa vietetään omistajapäiviä 9.–12.12. omistajapäiviä. Omistajapäivien ajan saat S-Etukortilla -20% kaikista normaalihintaisista tuotteita.

Tule tekemään löytöjä pukinkonttiin tai ilahduta ystävää aikaisella joululahjalla.

KSO:n asiakasomistajat saavat omasta osuuskaupastaan monenlaisia rahanarvoisia etuja. Asiakasomistajat voivat nauttia myös paikallisesta penkkiurheilusta tarjoushinnoilla! Peli-Karhut kohtaa lauantaina 30.10. HBA-Märskyn ja saat otteluun kaksi lippua yhden hinnalla E-Etukortilla.

Alla oleviin KooKoon jääkiekko-otteluihin on mahdollista ostaa tarjoushintaisia pääsylippuja. Muistathan esittää S-Etukorttisi jäähallin lipunmyynnissä.

Muista myös ottaa KSO:n somekanavat seurantaan, niin saat varmasti aina ajankohtaiset tiedot AO-otteluista.

KSO:n Facebook-sivu

KSO:n Instagram -tili

Kymen Seudun Osuuskaupan edustajiston vaaleissa suoritettiin arvonta kaikkien äänestäneiden kesken. Arvonnan pääpalkintona oli Vuoden Ruoat, jonka arvo on huikea 10 000 €! Arpaonni suosi Päivi Ohtolaa Kouvolasta. Voitostaan iloinen Päivi kertoikin, että – arpaonni ei ole aiemmin suosinut, mutta tällä kertaa suosikin sitten kunnolla!

Palkinnon luovutustilaisuus oli 12.8.2021 KSO:n pääkonttorilla Kouvolassa.

Edustajiston vaalien arvonnassa arvottiin myös 5 kpl 150 € arvoisia ravintolalahjakortteja sekä 5 kpl iPadeja. Voittajiin on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti.


Palkintoa ojentamassa (vas.) talousjohtaja Jukka Virenius ja (oik.) toimitusjohtaja Harri Miettinen.

 

Pääpalkinto
Päivi Ohtola, Kouvola

iPad
Inari Koivunen, Kuusankoski
Anni Koivistoinen, Kouvola
Jukka Lanki, Heinlahti
Elina Ramu-Pekkanen, Miehikkälä
Susanne Nuutinen, Kotka

Ravintolalahjakortti
Jari Lukkari, Kuusankoski
Jani Pöllönen, Koria
Arto Arvonen, Kuusankoski
Pille Varmann, Kotka
Karri Kangas, Kotka

 

Lämpimät onnitttelut kaikille voittajille!

Kymen Seudun Osuuskauppa maksaa ylijäämänpalautusta asiakasomistajilleen yli 6 miljoonaa euroa

Kymen Seudun Osuuskaupan edustajisto päätti 21.4.2021 varsinaisessa kevätkokouksessaan hallituksen esityksen mukaisesti jakaa asiakasomistajilleen ylijäämänpalautusta vuodelta 2020. KSO:n asiakasomistajille palautuu ylijäämäpalautuksen muodossa 6,2 miljoonaa euroa. Asiakasomistajat saavat 2 % rahaa takaisin niistä bonusostoista, jotka he ovat KSO:n toimipaikoista vuoden 2020 aikana tehneet. Ylijäämänpalautus perustuu bonusostoihin jäsenen oman osuuskaupan omista toimipaikoista.

Ylijäämänpalautus maksetaan KSO:n asiakasomistajien tileille S-Pankkiin torstaina 20.5.2021.

 

 

Kotkan ja Kouvolan Prismoissa vietetään asiakasomistajapäiviä 14.–18.4.2021.
Kymen Seudun Osuuskaupan molemmat Prismat ovat asiakasomistajapäivien ajan täynnä loistavia tarjouksia ja voit säästää erilaisista käyttötavaroista jopa -15 %. Tule tekemään löytöjä, esimerkiksi kevään harrastuksiin tai kesäterassille. Asiakasomistajapäivät kestävät aina sunnuntaihin asti, joten vielä on hyvin aikaa lähteä asioimaan.

S-Pankilla, kuten muillakin pankeilla, on velvollisuus tuntea ja tunnistaa asiakkaansa. Vanhat asiakirjat ovat voineet hankaloittaa luotettavaa tunnistamista esimerkiksi vanhojen kuvien takia. Luopumalla näiden vanhojen asiakirjojen, kuten pahvisen ajokortin tai kuvallisen Kela-kortin käytöstä parannamme asiakkaidemme pankkiasioinnin turvallisuutta.

Henkilöllisyystodistuksena S-Pankin toimipaikoissa hyväksytään 1.1.2021 lähtien seuraavat suomalaisen viranomaisen myöntämät asiakirjat:

Muiden valtioiden viranomaisten myöntämistä tunnistusasiakirjoista hyväksytään:

Vain voimassa olevia asiakirjoja voi käyttää pankkiasiointiin.Voit tunnistautua myös S-mobiililla hoitaessasi pankkiasioita asiakaspalvelupisteissämme tai puhelimitse asiakaspalvelumme kanssa. Sähköiseen tunnistautumiseen esimerkiksi S-mobiiliin tai verkkopankkiin ei tule muutoksia.

Lue lisää muutoksesta S-Pankin verkkosivuilta.

Kesälomat on nyt lusittu, mutta mökkitien hiekat jäivät auton kylkiin. Ei hätää, sillä rajoitetun ajan S-Etukortilla omistajan syyspesu vain 10€!  Tarjous on voimassa vain 7.–13.9., joten älä aikaile.

Löydät ABC Carwash -autopesulat seuraavien Kymen Seudun Osuuskaupan ABC-liikennemyymälöiden yhteydestä.

Kurvaa siis KSO:n ABC:lle, niin pääset ajelemaan kotiin ja kohti syksyn haasteita puhtauttaan kiiltävällä autolla.

 

Omistajan syyspesu vain 10€

 

Kymen Seudun Osuuskaupan edustajisto päätti 17.6.2020 pidetyssä varsinaisessa kevätkokouksessa hallituksen esityksen mukaisesti, jakaa asiakasomistajilleen ylijäämänpalautusta vuodelta 2019.

Ylijäämänpalautusta maksetaan 6,3 miljoonaa euroa. Asiakasomistajat saavat 2,5 % rahaa takaisin niistä bonusostoista, jotka he ovat KSO:n toimipaikoista vuoden 2019 aikana tehneet.

Ylijäämänpalautus maksettiin KSO:n asiakasomistajien S-Pankin tileille 24.7.2020.

Lue lisää >