S-mobiili tietopaketti


S-mobiili on kaikkien asiakasomistajien oma sovellus, minkä avulla helpotat arkeasi.

Lataa S-mobiili


Helpota arkeasi S-mobiilin avulla.

S-Mobiili on jokaisen asiakasomistajan hyödyllisin sovellus!

S-mobiili tuo yhteen sovellukseen Kymen Seudun Osuuskaupan edut ja S-pankin palvelut. Sovelluksen avulla bonustilanteesi kulkee aina mukanasi. S-Mobiili on kaikille asiakasomistajille tarkoitettu mobiilisovellus, jonka avulla saat vielä enemmän irti S-ryhmän palveluista. Samasta sovelluksesta näet bonustilanteesi ja KSO:n ajankohtaiset edut ja vinkit. S-mobiililla voit hoitaa myös pankkiasioitasi! Helppokäyttöinen ja hyödyllinen sovellus tekee arjesta askeleen verran helpompaa ja vaivattomampaa.

Bonus

S-mobiilin avulla pysyt aina kärryillä bonustilanteestasi. Sovellus kertoo kaiken tarpeellisen bonuksesta, kuten kuukauden bonusostot, bonusprosentit ja paljon bonusta on tulossa. Näet myös tiedot tankkausbonuksesta ja maksutapaedusta.

Edut ja vinkit

S-mobiilin Oma kauppa -osiosta löydät Kymen Seudun Osuukaupan ajankohtaiset edut ja vinkit. Sovellusesta näet millaisia etukuponkeja ja tapahtumia asiakasomistajille on kulloinkin tarjolla.

Miten saan S-Mobiilin käyttööni?

Saat S-mobiilin käyttöösi lataamalla sovelluksen älypuhelimeesi laitteesi sovelluskaupasta.

Ensimmäiseen kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset ja sinun tulee olla asiakasomistaja tai kuulua asiakasomistajatalouteen. Kun kirjaudut S-Pankin pankkitunnuksilla, saat kaikki S-mobiilin palvelut käyttöösi. Ensimmäisen kirjautumisen jälkeen et tarvitse kirjautumiseen enää pankkitunnuksia, vaan voit kirjautua sovellukseen pelkällä salasanalla.