Juhannusta voit viettää perinteisesti mökkimaisemissa, mutta myös kaupunkijuhannuksessa on tunnelmaa. Voit esimerkiksi huvitella huvipuistossa tai nautiskella kesästä viihtyisällä terassilla.

Toimipaikkojemme aukioloajat löydät verkkosivuiltamme Palvelut-osiosta. Näet eri toimipaikkojemme aukioloajat näppärästi myös S-mobiilista. S-mobiilin avulla pysyt helposti ja vaivattomasti perillä toimipaikkojemme aukioloajoista, tarjouksista ja kuulumisista ympäri vuoden.

Hyvää juhannusta!

Tykkimäen Huvipuistossa on järjestetty jo useiden vuosien ajan suositut kesäkonsertit, joissa heinäkuun jokaisena torstaina lavalle nousee Suomen huippuartisteja. Lavalla on nähty niin suomirokin klassikoita kuin artistitaivaan uusimpia tähtiäkin. Keikat ovat ikärajattomia, joka mahdollistaa myös koko perheen osallistumisen keikalle.

Tänä kesänä suositut konsertit käynnistyvät jo kesäkuun viimeisenä torstaina, kun lavalle nousee mm. moninkertaista platinaa streamannut ja lukuisia Emma-palkintoja saanut Sanni. Artistikattausta täydentävät myös toukokuussa uuden Vihaton-kappaleen julkaissut Suvi Teräsniska sekä erityisesti nuorison suurta suosiota nauttiva Teflon Brothers. Suomirockin faneja hemmotellaan Anssi Kelan musiikilla ja taattua positiivista tunnelmaa tuo Elastisen keikka.

– Odotamme innolla tulevaa huvipuistokesää sekä konsertteja! Kesäkonsertit ovat erittäin suosittuja ja toivotammekin artistit ja yleisön lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan livemusiikista huvipuiston uniikkiin miljööseen, kertoo Tykkimäen huvipuistopäällikkö Pilvi Serola.

Konserttiaikataulu:

30.6. Sanni

7.7. Anssi Kela

14.7. Suvi Teräsniska

21.7. Elastinen

28.7. Teflon Brothers

Konsertit alkavat klo 19.00 ja ovat ikärajattomia.

Lisätietoja ja pääsyliput saat Tykkimäen verkkosivuilta. Konserttilippuja voi ostaa myös huvipuiston lippukassoilta. Konsertti-iltoina ei ole ilmaista sisäänpääsyä klo 16 jälkeen.

ABC-mobiilikiertue ilahduttaa jälleen kesällä pitkin KSO:n eri toimipaikkoja ympäri Kymenlaaksoa. Mobiilikiertueen aikana iloiset ja aurinkoiset ABC-mobiililähettiläät antavat vinkkejä ABC-mobiili -sovelluksen lataamiseen ja käyttöön. ABC-mobiilin avulla voit helpottaa omaa arkeasi, kun tankkaat autoasi keskellä arjen kiireitä tai pysähdyt lomamatkalla herkuttelemaan ja kahvittelemaan.

 ABC-mobiilikiertueen aikataulu

Voit tutustua kesän 2o22 ABC-mobiilikiertueen aikatauluun alta. ABC-mobiililähettiläät ovat tavattavissa toimipaikoissa pääsääntöisesti kello 10–17.

Kymen Seudun Osuuskauppa ja Kouvolan kaupunki ovat sopineet tonttikaupasta Kouvolan Anjalassa. Kauppakirja allekirjoitettiin 12.5.2022.

KSO hankki tontin uudelle päivittäistavarakaupan yksikölle. Uuden yksikön valmistuttua, Sale Anjalan liiketoiminta siirtyy siihen. Rakennustyöt käynnistyvät valmistelutöiden jälkeen.

– Uuden tontin myötä parannamme päivittäistavarakaupan palveluitamme Anjalassa. Anjala on meille tärkeä liiketoiminta-alue ja kehitämme mielellämme palveluita myös siellä, kertoo KSO:n kaupallinen johtaja Ari Hyytiä.

Uusi tontti sijaitsee Sale Anjalan nykyisestä sijainnista noin 300 metrin päässä, osoitteessa Elimäentie 41.

Kymen Seudun Osuuskaupan edustajisto päätti 19.4.2022 varsinaisessa kevätkokouksessaan hallituksen esityksen mukaisesti jakaa asiakasomistajilleen ylijäämänpalautusta vuodelta 2021.

KSO:n asiakasomistajille palautuu ylijäämäpalautuksen muodossa 8,1 miljoonaa euroa. Asiakasomistajat saavat 2,5 % prosenttia rahaa takaisin niistä bonusostoista, jotka he ovat KSO:n toimipaikoista vuoden 2021 aikana tehneet. Ylijäämänpalautus on osuustoiminnallisen yrityksen edellisvuoden liiketoiminnan tuloksen jakamista.

– Ylijäämänpalautusta maksetaan, jos osuuskaupan toiminta on ollut niin tuloksellista, että sillä on voitu rahoittaa tarvittavat toimipaikkaverkoston sekä palveluiden kehittämishankkeet ja sen jälkeen on vielä mahdollista maksaa ylijäämänpalautusta. Ylijäämänpalautuksen maksamisen päättää vuosittain osuuskaupan edustajisto, taustoittaa KSO:n toimitusjohtaja Harri Miettinen.

Ylijäämänpalautus perustuu bonusostoihin jäsenen oman osuuskaupan omista toimipaikoista.

Ylijäämänpalautus maksetaan KSO:n asiakasomistajien tileille S-Pankkiin perjantaina 20.5.2022.

Ylijäämänpalautuksen määrän voit tarkistaa näppärästi maksupäivänä S-mobiilista.

KSO toivottaa aurinkoista ja keväistä pääsiäistä! KSO:n eri toimipaikkojen pääsiäisen aukioloajat näet näppärästi S-mobiilista. Sovelluksesta näet myös ajankohtaiset edut ja samalla voit seurata omaa kulutustasi. Lue lisää S-mobiilista verkkosivuiltamme.

Sokos viettää huikeaa juhlavuotta! Merkkivuotta juhlistetaan pitkin vuotta erilaisilla kampanjoilla, kuten juhlaviikoilla. Juhlaviikkojen kunniaksi KSO:n Sokoksilla 8.–10.4. kaikki muoti -20%. Muista tutustua myös varta vasten juhlavuotta varten suunniteltuihin tuotteisiin Sokos myymälöissä.

KSO:n Sokokset löydät Kotkasta ja Kouvolasta. Muista seurata myymälöiden juhlavuotta somessa, niin tiedät aina ensimmäisenä, mitä kaikkea myymälöissä tapahtuu!

Sokos Kotka

Sokos Kouvola

Kouvolan Prismakeskus on tarjonnut vähittäiskaupan palveluita Kouvolan alueella vuodesta 1974 alkaen. Silloinen Sokos-market päivittyi Prismaksi vuonna 1997 tehdyn uudistuksen myötä ja viimeisin suurempi uudistus kiinteistössä tehtiin vuosina 2010-2011, jolloin rakennuksen myyntipinta-ala ja Prismakeskuksen vuokralaisten määrä tuplaantui. Viime vuosien aikana Prismakeskusta on päivitetty vuokralaistarjonnan osalta sekä Prisman osalta, joiden myötä on toteutettu useampia konseptipäivityksiä päivittäis- ja käyttötavaraosastoille.

Nyt Prismakeskukseen suunnitellaan mittavia uudistustöitä, joiden olisi tarkoitus käynnistyä vuonna 2023.

– Tavoitteenamme on päivittää Prismakeskuksen palvelut, talotekniikka ja miljöö, sekä kehittää koko liikekeskuksen vetovoimaisuutta. Kehityshankkeen suunnittelu on käynnistynyt, kertoo KSO:n kaupallinen johtaja Ari Hyytiä.

Prisma Kouvolassa työskentelee noin 200 työntekijää ja liikekeskuksessa toimii reilu parikymmentä vuokralaista.

KSO:n molemmissa Prismoissa, Kotkassa ja Kouvolassa, vietetään 6.–10.4. keväisiä asiakasomistajapäiviä. Asiakasomistajapäivien ajan säästät valikoiduista tuotteista jopa -15%. Tule tekemään löytöjä esimerkiksi puutarhaan tai etsimään uusia tuulia kodin sisustukseen.

 

KSO:n ravintolatoiminta laajenee Kotkassa. Kotkan Seurahuoneen katon alle avautuva yökerho, Honey – Bar & Dance, palvelee erityisesti paikallisia nuoria, sillä ravintolan ikäraja on 18-vuotta. Modernissa ja nuorekkaassa yökerhossa pääsee tanssimisen lisäksi nauttimaan luonnollisesti hyvästä musiikista!

Voit tutustua Honeyn palveluihin Raflaamossa ja ravintolan omissa somekanavissa.

Honey – Bar & Dancen avajaisia juhlitaan perjantaina 1.4.