KSO palkkaa vuosittain noin 400 kesätyöntekijää, joista puolet työllistyvät pidempikestoisiin kesätyöjaksoihin ja puolet kaksi viikkoa kestäviin harjoittelujaksoihin. Kesätöitä on tarjolla laajasti eri toimialoilla ja ketjuissa, kuten Prismoissa, S-marketeissa, Saleissa, Sokoksissa, ABC-asemilla, Sokos Hotelleissa ja ravintoloissa.

Tykkimäen Huvi- ja vesipuiston sekä Tykkimäki Resortin avauksen myötä, kesätyöntekijöiden määrä nousee tänä vuonna lähes 700 työntekijään.

– Tarjolla olevat työsuhteet ovat eri mittaisia toimipaikasta riippuen. Ensimmäiset kesälomien sijaisuudet alkavat toukokuun alussa ja kestävät pisimmillään syyskuun loppupuolelle asti. Toteutamme kesätyöhaun tänä vuonna kaksiosaisena, jossa on mahdollisuus hakea kaupan alan sekä matkailu- ja ravintola-alan työtehtäviin myös erikseen. Myös Tykkimäen ja Tykkimäki Resortin haut toteutetaan omina hakuinaan, kertoo KSO:n henkilöstöpäällikkö Sanna Mäenpää.

 

Tykkimäen Huvipuiston kesätyöntekijät S-ryhmän henkilöstöetujen piiriin

Tykkimäen Huvipuiston siirryttyä kokonaisuudessaan KSO:n omistukseen, toteutetaan huvi- ja vesipuiston kesätyöntekijöiden rekrytointi yhteistyössä osuuskaupan kanssa.  Tykkimäelle palkataan noin 250 työntekijää, jotka työllistyvät monipuolisesti eri tehtäviin, esimerkiksi laitekuljettajiksi ja pelipisteiden työntekijöiksi. Huvipuiston kesätyöntekijöille uutuutena tulevat S-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut, jotka he saavat käyttöönsä heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen. Tykkimäen kesätyörekry käynnistyy tammikuun aikana.

 

Tykkimäki Resortin kesätyöhaku käynnissä

Ensi kesänä Kouvolan Käyrälammen rantaan avautuvan Tykkimäki Resortin työntekijöiden kesätyöhaku käynnistyi 11.1. ja hakuaika on avoinna 13.2. asti. Samassa yhteydessä palkataan myös muutama vakituinen työntekijä, jotka työskentelevät resortilla ympärivuotisesti. Yhteensä Tykkimäki Resortille palkataan noin 30 työntekijää, jotka työllistyvät niin resortin kuin ravintola- ja kioskipalveluiden työtehtäviin.

 

KSO on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa

Edellisien vuosien tapaan, KSO on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa. Vastuullinen kesäduuni on Oikotie Työpaikkojen luotsaama kampanja, joka haastaa työnantajat tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja työtodistus. KSO:n kesätyöntekijät saavat käyttöönsä myös kattavat S-ryhmän henkilöstöedut alennuksineen työsuhteen keston ajaksi.

Lue lisää kesätyömahdollisuuksista KSO:n eri toimipaikoissa ja täytä rohkeasti hakemus.
Kaikille hakemuksen jättäneille toimitetaan kutsu videohaastatteluun.

KSO:n saama tunnustus kertoo KSO:n henkilöstön korkeasta omistautuneisuudesta työlleen ja yrityksen harjoittamasta osallistavasta kehittämisestä. Samalla tunnustus viestii pitkäjänteisestä työstä, jota tehdään henkilöstön hyvinvoinnin eteen.

Yritykset voivat tavoitella Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustusta toteuttamalla henkilöstölleen Eezy Flown strategialähtöisen henkilöstötutkimuksen. Tutkimus toteutetaan joka vuosi sadoille kotimaisille organisaatioille ja siihen osallistuu vuosittain yli 150 000 eri alojen ammattilaista.

– Työntekijöidemme vastausaktiivisuus oli erittäin korkea (89,5 %), jolloin tutkimustulokset kertovat luotettavasti henkilöstömme näkemyksen. KSO:n kokonaistyytyväisyys oli kaikilla tutkimuksen keskeisillä osa-alueilla korkea ja lähes kaikilla osa-alueilla merkitsevästi tavanomaista paremmalla tasolla, kertoo KSO:n henkilöstöpäällikkö Sanna Mäenpää.

– Suhteellisesti parhaiten toimivina yksittäisinä asioina tutkimuksessa nousivat esiin oikeudenmukainen palkitseminen, yrityksen valoisa tulevaisuuskuva ja tehokas päätöksenteko, jotka asettuvat erittäin merkittävästi tavanomaista paremmalle tasolle. Tähän tulokseen pääseminen on edellyttänyt esihenkilöiltämme hyvää päivittäistä johtamista arjen keskellä, Mäenpää jatkaa.

KSO:lla työskentelee noin 100 esihenkilöä, jotka vastaavat eri toimipaikkojen päivittäisestä lähijohtamisesta ja toiminnasta. Lähiesihenkilöt ovat yhdessä tiimiensä kanssa ottaneet vastuuta hyvän yhteishengen rakentamisesta.

– Lähiesihenkilöt ovat yhdessä omien työyhteisöjensä kanssa rakentaneet työpaikkoja, joissa on hyvä yhteishenki ja mukava tehdä töitä. Lämmin kiitos jokaiselle KSO:laiselle sitoutumisesta ja joustavuudesta korona-arjen keskellä, kiittää Mäenpää.

KSO:lla työskentelee yli 1400 ammattilaista erilaisissa tehtävissä, marketkaupasta matkailu- ja ravintola-alan työtehtäviin. Koko henkilöstö osallistuu vuosittain työtyytyväisyyttä mittaavaan tutkimukseen. Tutkimus nostaa esiin vastaajan oman yksikön toimivuuden lisäksi myös koko organisaation toimivuuden ja yrityskulttuurin.

Haluatko liittyä joukkoomme?

Voit tutustua KSO:n avoimiin työpaikkoihin verkkosivuillamme. KSO:n kesätyörekrytointi käynnistyy 17.1., joten muista olla tarkkana jos etsit kesätöitä tai lähipiiristäsi löytyy  kesätöitä etsiviä nuoria.

Kouvolan Käyrälammelle avattavan Tykkimäki Resortin ensimmäinen kesäkausi lähestyy. Hankkeen rakennustyöt ovat hyvässä vauhdissa ja once in a lifetime -avaus lähestyy. Tykkimäki Resortin ensimmäisen kesäkauden rekrytointi on alkanut ja tarjolla on erilaisia mielenkiintoisia matkailu- ja ravintola-alan työtehtäviä, niin kokeneille konkareille, kuin innokkaille vasta-alkajille.

Lue lisää avoinna olevista tehtävistä ja täytä rohkeasti hakemus!

 

 

S-ryhmä toi kotona tehtävät koronan antigeenitestit myyntiin toukokuun 2021 lopussa. S-ryhmän toimipaikoissa myydään sekä monipakkauksia että yksittäispakattuja testejä, joita on saatavilla myös KSO:n marketeista ympäri Kymenlaaksoa.

Ennätyskovan kysynnän myötä kotitestien saatavuuksissa on voinut olla paikoin puutteita, mutta testejä saapuu myymälöihin tasaiseen tahtiin, joten tuotteita ei ole tarpeen ostaa varastoon, vaan niitä voi hakea marketeista tarpeen mukaan.

 

Ostorajoitus voimassa toistaiseksi

KSO:lla on toistaiseksi käytössä ostorajoitus saatavuuden ylläpitämiseksi. Yksittäispakattuja kotitestejä voi ostaa enintää 6 kpl /per ostokerta ja monipakkauksia, joissa on 5 kotitestiä, voi ostaa 1 kpl / per ostokerta.

 

Uudet ja edullisemmat hinnat 1.1. alkaen

S-ryhmä laski testien hintaa 1.1.2022 alkaen. Uudet hinnat ovat tästä lähtien olleet 3,89 euroa /yksittäispakattu testi tai 19,45 euroa / 5kpl:n pakkaus.

Kymenlaakson alueella kotitestejä on myynnissä kaikissa KSO:n market-ketjuissa:

 

Hyvä tietää kotitesteistä

S-ryhmän kaupoissa myytävät antigeenitestit soveltuvat akuutin koronatartunnan toteamiseen. Antigeenitestit tunnistavat tartunnan parhaiten, kun oireiden alkamisesta on kulunut korkeintaan viisi päivää. Huomioitavaa on, ettei kotitesti korvaa terveydenhuollossa tehtävää koronatestiä. Kotitestin tulosten perusteella ei tehdä hoitopäätöksiä eikä vapauteta tartuntatautilääkärin määräämästä eristyksestä tai karanteenista.

Lisätietoa kotitesteistä sekä ohjeet kotitestin ottamiseen löytyy THL:n sivuilta täältä.

 

 

 

Kotimaanmatkailun kenttä täydentyy ensi vuonna uudentyyppisellä resort-kokonaisuudella, kun Kouvolan Käyrälammen rantaan avautuu Tykkimäki Resort. Hankkeen rakennustyöt ovat hyvässä vauhdissa ja avajaisia päästään viettämään alkukesästä. Tykkimäki Resortin alue muodostuu vaativaankin makuun soveltuvista villoista, arjen luksusta tarjoavista perhehuviloista, tasokkaista kokoustiloista, glampingistä sekä uudelle tasolle viedystä camping –alueesta. Alueelle rakentuu myös aktiviteettialue Padel -kenttineen sekä ympärivuotisesti avoinna oleva ravintola.

Elämys- ja aktiviteettipalveluiden tuottamisesta on sovittu Lappeenrannan ja Savitaipaleen seudulla jo ennestään toimivan Saimaan Palju ja Lautta Oy:n kanssa. Yrityksen palveluvalikoima on laaja ja he tarjoavatkin kattavasti erilaisia elämys- ja aktiviteettitoimintoja monenlaisille ryhmille. Ryhmien koot vaihtelevat pariskunnista ja perheistä, jopa useiden satojen henkilöiden yritystapahtumiin.

– Elämys- ja aktiviteettipalvelut kuuluvat nykyaikaiseen resort-kokonaisuuteen ja onkin hienoa, että löysimme lähialueelta kumppanin, joka pystyy tuottamaan laajalla skaalalla palveluita asiakkaillemme, kertoo Tykkimäki Resortin resortpäällikkö Topias Sundqvist.

Saimaan Palju ja Lautta Oy:llä on ollut jo aiemmin kiinnostusta laajentaa toimintaansa Kouvolan seudulle. Yritys on saanut Repoveden kansallispuistossa tehtäviin aktiviteetteihin paljon kyselyitä niin yksityisiltä kuin yritysryhmiltä, ja Kymijoen alueella he ovat ennestään järjestäneet virkistyspäiviä eri yritysryhmille.

– Nyt avautunut mahdollisuus olla mukana Tykkimäki Resortissa palveluntarjoajana tuli meille juuri oikeaan aikaan. Lähdemmekin innostuneena mukaan kehittämään Tykkimäki Resortin aluetta omilla aktiviteetti tuotteillamme, kertoo Saimaan Paljun yrittäjä Teemu Virtanen.

Tykkimäki Resortin yhteyteen avattavaan aktiviteetti- ja vuokrauskeskukseen tulee monipuolisesti vuokrattavia välineitä, jotka ovat niin Tykkimäki Resortin asiakkaiden kuin muidenkin Käyrälammen alueella aikaa viettävien käytettävissä.

– Valikoimassa on SUP-lautoja, kanootteja ja kajakkeja sekä polkupyöriä ja sähköpyöriä. Vuokravälineiden valikoimaa päivitetään kysynnän mukaan ja niissä on otettu huomioon myös perheen pienimmät ulkoilijat. Kaikki välineet ovat varattavissa sähköisen varauskanavan kautta, joten vuokraaminen käy helposti, jatkaa Teemu Virtanen.

Palvelut avautuvat kesällä 2022.

 

Saimaan Palju, www.saimaanpalju.fi

Tykkimäki Resort, www.tykkimakiresort.fi

Kymen Seudun Osuuskauppa toivottaa iloista ja rauhallista joulua asiakkaille ja henkilökunnalle. KSO:n eri toimipaikkojen joulun aukioloajat näet kätevästi esimerkiksi S-mobiilista tai Raflaamosta.

Rauhallista joulua!

Kymenlaakson heikentynyt koronatilanne vaikuttaa tiettyjen KSO:n ravintoloiden aukioloaikoihin. Alta näet ravintolat, joiden aukioloaikoihin koronatilanteella on vaikutuksia. Kunkin ravintolan aukioloajat voit tarkistaa ravintolan omilta sivuilta Raflaamosta.

(Lista täydentyy)

Yllä olevien ravintoloiden lisäksi, voit tarkistaa myös muiden Kymen Seudun Osuuskaupan ravintoloiden aukioloajat Raflaamosta.

Valikoidut KSO:n ravintolat palvelevat myös Foodoran ja Woltin välityksellä.

KSO on jatkanut S-market verkostonsa uusimista suunnitellun mukaisesti. Konseptiuudistukset käynnistyivät vuonna 2018 ja vuoden 2022 aikana on läpikäyty kaikki Kymenlaakson S-marketit. Seuraavaksi uudistyöt aloitetaan S-market Inkeroisessa.

S-market Inkeroisen uudistustyöt alkavat vuoden 2022 alussa. Uudistyöt koskettavat S-marketin tilojen lisäksi myös kiinteistössä olevat muut liiketilat sekä piha-alueelle rakennetaan uusi ABC-polttonesteiden jakeluasema. Sähköautoilijoiden iloksi parkkialueelle avautuu myös sähköauton latauspisteet.

– Uudistus kiinteistössä tulee olemaan merkittävä. Toivomme uusien ja entistä laajempien palveluiden palvelevan alueen asukkaiden tarpeita monipuolisesti, kertoo KSO:n kaupallinen johtaja Ari Hyytiä.

Uusi S-market -konsepti on väritykseltään hillityn tyylikäs mustanharmaa, joka erottuu edukseen entisen sinikeltaisen värityksen rinnalta. Myös myymälän kalusteet uudistuvat ja kaikki kylmäkalusteet vaihtuvat ovelliseksi energiatehokkaiksi versioiksi. Myymälän valikoima tulee laajenemaan useilla tuotealueilla ja asiakkaiden iloksi myymälästä saa jatkossa myös paistopistetuotteita entistä laajemmin. Lähituotteet ja kotimainen ruoka ovat edelleen merkittävässä roolissa kaupan valikoimissa. Nykyaikaan soveltuvaa asiakaspalvelua tarjoaa uudet pikakassat, jotka soveltuvat pienten ostosten omatoimiseen maksuun.

– Laajentuvan valikoiman suunnittelussa on huomioitu alueen asiakkaiden ostokäyttäytyminen ja -tarpeet, vinkkaa Ari Hyytiä.

– Myymälä palvelee normaalisti uudistuksen ajan, joskin tuotteiden sijainnit voivat hieman vaihdella uudistustöiden eri vaiheissa, jatkaa Hyytiä.

 

Monipuoliset palvelut alueen asukkaille

Kiinteistössä tapahtuvien uudistustöiden myötä S-marketin yhteyteen siirtyy myös Inkeroisten apteekki. Apteekki aloittaa toimintansa toukokuussa.

– S-marketin keskeinen ja helposti saavutettava liikepaikka palvelee myös meidän asiakkaitamme, joten päädyimme siirtämään toimintamme tänne. Uusi sijainti mahdollistaa myös noutolokero- ja mobiiliapteekkipalvelut, jotka laajentavat apteekin palveluaikaa, kertoo apteekkari Tanja Oksman.

Jo ennestään S-marketin yhteydessä toiminut Alko kokee myös konseptiuudistuksen tammi-helmikuussa. Myymälä on avoinna viimeistä päivää ennen remonttia uudenvuodenaattona, ja asiakkaat toivotetaan tervetulleiksi uusittuun myymälään jälleen torstaina 24.2.

Kouvolan Inkeroisten myymälä palvelee viimeistä päivää ennen remonttia perjantaina 31.12. klo 18 saakka. Myymälän ollessa suljettuna asiakkaat voivat asioida muun muassa Kouvolan myymälöissä. Uudistettu myymälä avataan torstaina 24.2. klo 9 tutun henkilökunnan voimin.

– Inkeroisten myymälä remontoidaan koko kiinteistön kattavan remontin yhteydessä. Asiakkaamme pääsevät jatkossa asioimaan entistäkin selkeämmässä ja toimivammassa myymälässä. Tutut Inkeroisten Alkon myyjät palvelevat jatkossakin, ja auttavat mielellään löytämään sopivat juomat ruokien pareiksi, kertoo Alkon Etelä- Suomen palvelujohtaja Pirjo Hirvonen.

– Myymälämme tila pienenee remontin yhteydessä jonkin verran, mutta meillä on edelleen monipuolinen valikoima ostetuimpia tuotteita sekä paikalliseen kysyntään vastaavia tuotteita, Hirvonen jatkaa.

KSO:n molemmat Prismat palvelevat jouluviikolla laajennetuin aukioloajoin. Laajemmat aukioloajat mahdollistavat asioinnin Prismassa juuri silloin, kuin sinulle parhaiten sopii. Samalla voit välttää turhan joulustressin!

KSO:n Prismat Kotkassa ja Kouvolassa palvelevat:

Sokoksilla ja Emotioneissa vietetään omistajapäiviä 9.–12.12. omistajapäiviä. Omistajapäivien ajan saat S-Etukortilla -20% kaikista normaalihintaisista tuotteita.

Tule tekemään löytöjä pukinkonttiin tai ilahduta ystävää aikaisella joululahjalla.