Bonustele mobiilisti


16.6.2016

Jäikö S-Etukorttisi kotiin, mutta haluaisit silti Bonusta ostoksistasi? Ei hätää, sillä S-mobiilin avulla bonustelu onnistuu nyt myös mobiilisti.

S-mobiili saa 16. kesäkuuta uuden lisäpalvelun, joka mahdollistaa Bonuksen kirjaamisen matkapuhelimella.

– Asiakasomistajat saavat jatkossa vaihtoehtoisen tavan kirjata bonusostoksensa kassalla. Bonus kirjautuu näppärästi lähimaksamisen tavoin, selvittää kehityspäällikkö Terhi Lehtonen SOK Media Asiakkuudesta. 

Uusi palvelu otetaan käyttöön S-mobiilin Oma kauppa -osiossa. Painamalla ”Tutustu”-painiketta ja sen jälkeen klikkaamalla ”Ota palvelu käyttöön” on käyttöönotto suoritettu.

Käyttöönoton jälkeen on bonuskirjauksen teko helppoa. Kun ostoksia luetaan kassalla ja haluat kirjata niistä Bonukset mobiilisti, toimi näin:

  1. Aktivoi ensin matkapuhelimesi näyttö. S-mobiili-sovellusta ei enää tarvitse avata, kun palvelu on kerran otettu käyttöön.
  2. Vie sen jälkeen puhelimesi lähelle lähimaksupäätettä, niin että puhelimen takaosa on parin senttimetrin päässä maksulaitteesta.
  3. Odota, että maksupäätteen näytöllä näkyy ilmoitus, että Bonus on kirjattu.

Kun Bonus on kirjattu, voit maksaa ostokset haluamallasi maksutavalla.

– Uusi palvelu on kiinnostavin niille, jotka maksavat ostoksensa jollain muulla kuin S-Etukortilla, arvelee Lehtonen.

Ensi vaiheessa palvelu tarjotaan vain niihin Android-puhelimiin, joissa on lähilukemisen mahdollistava NFC-tuki.

Bonusten kirjaaminen mobiilisti on mahdollista kaikissa toimipaikoissa, joissa toimivat lähimaksupäätteet. Koko S-ryhmä on mukana, poislukien majoitus- ja ravitsemistoimiala ja ulkomaksaminen ABC-liikenneasemilla.

 

Lisätietoja: www.S-mobiili.fi

Opastusvideo: https://youtu.be/QwVKsVQXN2k