KSO:n hotellipäällikkö Pasi Pekkanen sai arvostetun Ässäpäällikkö -tunnustuksen


S-ryhmässä työskentelee lähes 3000 esihenkilöä ympäri Suomen.

9.9.2022

S-ryhmän valtakunnalliset S-Päällikköpäivät pidettiin Oulussa lauantaina 3.9.2022. Tapahtuma huipentui perinteiseen Ässäpäälliköiden valintaan. Palkittuja oli kaikkiaan 19, ja niistä yksi on KSO:n hotellipäällikkö Pasi Pekkanen.  Ässäpäälliköiksi valitaan erityisen ansioituneita päälliköitä S-ryhmän yrityksistä.

 

Pasi on työskennellyt lähes 20-vuoden ajan osuuskaupan eri työtehtävissä matkailu- ja ravitsemiskaupan alalla, joista viimeisimpänä Original Sokos Hotel Seurahuone Kotkan ja Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvolan hotellipäällikkönä. Ansiokas ja sitoutunut työ sai upean huomionosoituksen valtakunnallisen Ässäpäällikkö -tunnustuksen myötä.

– Pasi on mara-ihminen henkeen ja vereen. Ymmärrystä löytyy laaja-alaisesti monelta eri osa-alueelta. Kollegana, työparina ja alaisena hän on paras mahdollinen: kuuntelija, auttaja, sparraaja, kertoo rohkeasti oman mielipiteen – ennen kaikkea luottopakki, kiittelee Pasin esihenkilönä toimiva KSO:n hotellinjohtaja Olli Järvinen.

– Omille työntekijöille Pasilla on aina aikaa kellonajasta riippumatta. Työkalupakista löytyy äärimmäistä empaattisuutta ja helposti lähestyttävyyttä, mutta myös riittävää jämäkkyyttä ja järjestelmällistä työotetta. Pasi saa asioita tapahtumaan. Kahden toisistaan lähes 60 kilometrin etäisyydellä toimivan hotellin hotellipäällikkyyden hän on hoitanut upeasti. Hän on vastuuttanut ja valtuuttanut omaa työryhmää ja omia lähimpiä vastuuhenkilöitään, jatkaa Järvinen.

Kouvolan Vaakunalle arvostettu palkinto aiemmin tänä vuonna

Yhteistyö henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa tukee onnistumisia. Tästä kertonee myös se, että Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola palkittiin asiakastyytyväisyydeltään sekä Original-hotellityypin että koko ketjun parhaaksi hotelliksi sekä vuoden kokoushotelliksi aiemmin tänä vuonna.

– Tunnustuksen saaminen tuntuu hienolta! Ilman muuta ajattelen kuitenkin heti, että tunnustusten tai palkitsemisten saaminen ei ole yksin minun saavutus, vaan siihen tarvitaan aina ihmisiä ympärille: upeat työryhmät Kouvolan Vaakunassa ja Kotkan Seurahuoneella, työkaverit, asiakkaat ja kokonaisvaltaisesti kaikkia miellyttävät puitteet. Yksin ei voi saavuttaa mitään, mutta suuntaa voi näyttää ja auttaa tällä polulla. Tässä on nähtävästi onnistuttu vuosien varrella, sillä asiakkaat tykkäävät meistä ja meillä on mukava tehdä heidän eteen töitä. Kutsumme sitä onnellistavaksi palveluksi, kertoo tunnustuksesta otettu hotellipäällikkö Pasi Pekkanen.

Ässäpäälliköt palkitaan joka toinen vuosi

Valtakunnalliset S-ryhmän päällikköpäivät järjestetään joka toinen vuosi. Valtakunnallisesti ansioituneiden Ässäpäälliköiden palkitseminen on tapahtuman huipentuma. Tänä vuonna Oulussa järjestettyihin S-Päällikköpäiviin osallistui yli 1100 S-ryhmän päällikköä ympäri Suomen.