Kotkan Pasaatin Ravintolamaailma saa uuden sisustuksen


Uudistustöitä tehdään 27.–30.5.2024, jolloin ravintolamaailma on suljettu. Uusittu ja entistä viihtyisämpi ravintolamaailma avautuu perjantaina 31.5.2024.

27.5.2024

Kymen Seudun Osuuskauppa panostaa asiakkaiden viihtyvyyteen uusimalla Kotkan Pasaatin ravintolamaailman sisustuksen. Pasaatin ravintolamaailmassa asiakkaita palvelevat Presso, Hesburger ja Rosso Express, joka uudistuksen aikana päivitetään Rosso Pizza -konseptiin.

Niin asiakkaat kuin henkilökuntakin on jo pitkään toivonut Pasaatin ravintolamaailman uudistusta. Ravintolamaailman ilme raikastuu, kun uusimme seinäpintoja, valaisimet, istuimet ja irtokalusteet, kertoo KSO:n ravintoloiden ryhmäpäällikkö Niina Peltola.

Pasaatin Ravintolamaailma on suljettu 27.–30.5.2024. Uudistunut ravintolamaailma avautuu perjantaina 31.5.2024.

Pasaatin Ravintolamaailma: Presso, Hesburger ja Rosso Pizza

Uusitusta Pasaatin Ravintolamaailmasta löydät Rosso Pizzan, Presso-kahvilan ja Hesburgerin. Rosso Pizzan antimet ja Hesburgerin herkut voi nauttia paikan päällä tai noutaa mukaan kotiin vietäväksi. Suositusta Pressosta löytyy aina tuoretta kahvia ja pullaa sekä monipuolisesti muita suolaisia ja makeita leivonnaisia.

Pasaatin Ravintolamaailma tarjoaa virkistävän hetken ostosten lomaan tai päivän töiden päätteeksi. Jaa herkullinen hetki ystävien ja perheen kanssa tai vietä omaa laatuaikaa! Kesällä ruoka- ja kahvihetkestä voi nauttia myös terassilla.