M/S Mariella on uudistunut


6.5.2015

Tänä vuonna 30 vuotta täyttävä Viking LInen M/S Mariella on saanut perusteellisen kasvojenkohotuksen. Muun muassa hyttejä, ravintoloita ja yökerhoa on uudistettu vastaamaan entistä paremmin kuluttajien tarpeita.

M/S Mariellan yli sata hyttiä on kokenut muodonmuutoksen. Varattavissa on nyt uusi Comfort-hyttiluokka, jonka 72 hytissä on viihtyisä sisustus, parivuoteet, TV ja langaton verkkoyhteys. Lisäksi aluksen kaikki luksushytit ovat saaneet modernin ilmeen.

Yli miljoona ihmistä matkustaa vuosittain Helsinki–Tukholma-reitillä Viking Linen M/S Mariellalla ja M/S Gabriellalla. Tänä päivänä matkustajat odottavat laivoilta laadukkaita palveluita.

– Enää ei riitä esimerkiksi halvin hyttiluokka, vaan matkalta halutaan myös hieman luksusta. Toki monet perinteet, kuten pallomeri ja buffetruokailu, ovat säilyttäneet suosionsa, mutta näiden rinnalle kaivataan nyt uudenlaisia elämyksiä, kertoo Viking Linen markkinointijohtaja Kaj Takolander.

M/S Mariellalla matkustajien toiveisiin pyritään nyt vastaamaan muun muassa sosiaaliseen ruokailuelämykseen panostavalla Plate – Social Dining -ravintolalla, jossa on teollisuushenkinen sisustus. Toinen ravintolauutuus on Ocean Grill, jossa kokit valmistavat grilliruokia avokeittiössä asiakkaan silmien edessä.

M/S Mariellan kokoustiloja lisättiin uudistuksen yhteydessä. Jo olemassa olevan 300 hengen auditorion lisäksi alukselle rakennettiin 40 henkilöä vetävä kokoustila. Merinäköalalla varustettu tila on sisustettu ruotsalaisen Alexander Lervikin suunnittelemin huonekaluin. Aluksen yökerho Club Mar uudistui sisustuksesta äänentoistoon ja sisältää nyt istuinpaikan 430 matkustajalle. Myös perheen nuoremmille löytyy entistä enemmän vaihtoehtoja leikkihuoneen lisäksi: PS4 Lounge sekä KIDS-lastenhuone kannella 8.

Viking Line investoi kuluvana vuonna erityisesti laivojen viihtyisyyteen. M/S Mariellan lisäksi laivayhtiö on kunnostanut alkuvuodesta myös Helsinki–Tallinna-välillä matkaavaa M/S Viking XPRS -alusta ja sen palvelutarjontaa. Myös M/S Gabriellalla osa kahden hengen perhehyteistä (B2L) ovat saaneet uuden, raikkaan sisustuksen.

Lue lisää ja varaa risteily täältä