Ruoka-annokset suoraan autoon – ABC-asemilla uusi palvelu


20.3.2020

Suomen ABC-liikennemyymälät aloittavat kokonaan uuden palvelun, joka tarkoituksena on tarjota asiakkaille turvallinen, mutta samalla helppo ja vaivaton keino nauttia ravintolaruuasta. Ennakkoon tilatun aterian voi nyt tilata toimituksella suoraan parkkiruudussa olevaan autoon.

– Haluamme omalta osaltamme helpottaa asiakkaidemme huolta ja toisaalta tarjota turvallisen tavan ravintolasyömiseen tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Kaikille epätavallinen tilanne haastoi meitä keksimään uudenlaisen tavan ruokatoimituksiin. Asiakkaiden ei tarvitse nousta autosta ollenkaan, kertoo ABC:n kehitysjohtaja Marko Fonsén.

ABC-mobiilisovelluksella voi tilata ruoan ennakkoon, maksaa etukäteen ja pyytää toimitusta suoraan parkkiruutuun ja omaan autoon. Mobiilitilauksessa voi tilata normaalisti kaikkia à la carte -annoksia, pizzoja ja burgereita.

Erilliset noutoparkkiruudut on merkitty ABC-asemilla kylteillä. Asiakas voi valita autoon toimituksen ABC-mobiilissa tekemänsä tilauksen yhteydessä. Henkilökunta ojentaa ennakkoon maksetun ruokatilauksen autoon. Näin tilaamalla voi halutessaan välttää kontaktia muiden asiakkaiden kanssa.

Ruoan ennakkotilaaminen on mahdollista tehdä mobiililla päivittäin niillä asemilla, joissa ruoan ennakkotilaaminen on käytössä. Mukana on yli 70 asemaa eri puolilla Suomea.

Miten palvelun saa käyttöön?

  • Lataa ABC-mobiili sovelluskaupasta ja rekisteröidy käyttäjäksi
  • Valitse haluamasi ABC-asema sekä annokset sen ruokalistalta
  • Lopuksi valitse ”Otan tilaukseni mukaan” ja maksa tilaus.
  • Kun saavut asemalle, valitse toimituspisteeksi noutoparkkipaikan numero ja annokset toimitetaan autoosi.

Hygieniaan ja turvallisuusasioihin kiinnitetään nyt ravintoloissa erityistä huomiota. Erilaisia kosketuspintoja puhdistetaan tällä hetkellä tehostetusti. Hygieniakäytäntöjä on tiukennettu ja niitä valvotaan valppaasti.

Kymenlaaksossa voit hyödyntää uutta palvelua alla olevilla ABC-asemilla. Alueen ABC-verkostoon voit tutustua myös nettisivuillamme.

ABC Amiraali
ABC Anjalankoski
ABC Kausala
ABC Kippari
ABC Koria
ABC Majakka
ABC Tuohikotti
ABC Utti
ABC Valkeala