S-market Korian ja S-market Myllykosken uudistustyöt päättävät KSO:n S-market -verkoston päivityksen


1.9.2022

Kymen Seudun Osuuskaupan koko S-marketverkosto on uudistettu S-market Korian ja S-market Myllykosken myymälätilojen päivityksen jälkeen. Asiakaskokemuksen parantamiseen ja energiatehokkuuden lisäämiseen tähtäävät työt aloitetaan syksyn aikana, ja ne valmistuvat vuoden loppuun mennessä. Molemmat myymälät palvelevat rakennustöiden aikana normaalisti.

Kymen Seudun Osuuskauppa aloitti S-marketien uudistustyöt vuonna 2020. Tämän vuoden loppuun mennessä valmistuvien S-market Korian ja Myllykosken päivitysten myötä kaikki KSO:n kahdeksantoista S-marketia ovat saaneet uuden raikkaan ja viihtyisän yleisilmeen.

– Kasvojen kohotuksen lisäksi myymälöiden energiatehokkuus paranee. Vanhat kylmäkalusteet vaihdetaan ovellisiksi kalusteiksi, jotka kuluttavat noin 40 % vähemmän energiaa kuin avonaiset kylmähyllyt.  Energiankulutusta pienentää myös valaistuksessa käytettävä LED-tekniikka, kertoo KSO:n kaupallinen johtaja Ari Hyytiä.

– Kaikkien S-marketuudistusten yhteydessä on päivitetty myös myymälöiden tuotevalikoimaa. Paikallisiin tarpeisiin parhaiten soveltuva valikoima on luotu analysoimalla toteutunutta myyntiä ja tuotetoiveita. Esimerkiksi Korialla on vastaisuudessa saatavilla enemmän tuoretuotteita, Hyytiä jatkaa.

Myllykoskella päivittäistavaroiden valikoima kasvaa useimmilla tuotealueilla. Käyttötavaroiden valikoima pienenee, mutta perustarpeet keittiöön löytyvät jatkossakin Myllykosken myymälästä. Käyttötavaroilta vapautuva tila käytetään päivittäistavaroiden valikoiman laajentamiseen.

Molempiin myymälöihin tulevat kuumajuoma-automaatit lisäävät viihtyisyyttä asiointiin. Sekä Korialta että Myllykoskelta voit uudistuksen jälkeen napata take away -kahvin mukaasi. Nykyaikaisen asiakaspalvelun vaatimuksiin vastataan tuomalla myymälöihin pikakassat.

Rakennustöiden aikana S-market Koria ja S-market Myllykoski palvelevat normaalisti. Töiden suunnittelussa ja aikataulutuksessa on pyritty välttämään häiriöitä asiakkaille.