Sokos Hotelleille World Luxury Hotel Awards -tunnustuksia


26.10.2015

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle on myönnetty World Luxury Hotel Awards -tunnustus Euroopan parhaana kaupunkihotellina. Solo Sokos Hotel Paviljonki Jyväskylästä palkittiin sekä Suomen parhaana Luxury- että Luxury Design -hotellina.

Tunnustukset myönnettiin 24.10. World Luxury Hotel Awards -gaalassa Hongkongissa.

World Luxury Hotel Awards myöntää vuosittain tunnustuksia maittain, maanosittain ja maailmanlaajuisesti. Järjestö palkitsee ansioituneita luksushotelleja, jotka kykenevät erinomaiseen palvelutasoon. Kilpailuun pääsee mukaan vain hotelleja, jotka ovat jo osoittaneet niin erinomaisuutta asiakaspalvelussa kuin huipputasoa hotellin puitteissakin.

Hotellinjohtajat Jani Ruponen Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelta ja Hannu Nirkkonen Solo Sokos Hotel Paviljongista kävivät noutamassa palkinnot Hongkongissa lauantaina (kuvassa).

”Upea tunne! Oli hienoa jo olla ehdolla, emmekä osanneet odottaa näin mahtavaa tunnustusta. Palkinnot osoittavat, että Solo-hotelliemme uniikit liikeideat ja erinomaisuuteen tähtäävä palvelu todellakin toimivat”, iloitsee hotellinjohtaja Jani Ruponen.

”Kansainvälisen palkinnon saaminen lämmittää mieltä. Henkilökuntamme on tehnyt poikkeuksetta loistavaa työtä hotellin avautumisesta lähtien”, sanoo Hannu Nirkkonen Paviljongista.

Molemmat hotellit ovat saaneet äskettäin useita tunnustuksia. Solo Sokos Hotel Paviljonki oli kolmas Trip Advisorin Travellers’ Choice -listalla Suomessa vuonna 2014, sekä seitsemänneksi paras vuonna 2015. Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone nousi Trip Advisorin Suomen Top 10 -joukkoon tänä vuonna. Paviljonki on myös kerännyt Sokos Hotels -ketjun parhaat asiakastyytyväisyyspisteet jo kolmena perättäisenä vuonna.

Suomen parhaana liikemieshotellina palkittiin Helsingin Crowne Plaza ja historiallisena hotellina Porvoon Pariisin Ville.

Vuodesta 2006 lähtien järjestetty World Hotel Luxury Awards on maailmanlaajuisesti arvostetuimpia hotellialan tunnustuksia. Voittajat valitaan vuosittain yli 1 000 hotellin ja lomakohteen joukosta. Kilpailuun valittavien hotellien ja lomakohteiden odotetaan täyttävän kriteerit erinomaisista puitteista ja palvelun huippuosaamisesta. World Luxury Hotel Awards -tunnustukset perustuvat hotellivieraiden antamiin ääniin, ja ne myöntää samanniminen maailmanlaajuinen järjestö.

Lisätietoa gaalasta täältä.

Tutustu  Sokos Hotels -ketjuun.

Lisätietoja:

Jani Ruponen, hotellinjohtaja, Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone, jani.ruponen@sok.fi, puh. 044 713 0354

Hannu Nirkkonen, hotellinjohtaja, Solo Sokos Hotel Paviljonki, hannu.nirkkonen@sok.fi, puh. 050 364 0249

Peter Jung, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan kehitysjohtaja, peter.jung@sok.fi, puh. 0400 755 845