Uusinta pesutekniikkaa ABC Prisma Kouvolan pesukadulla


10.8.2016

ABC Prisma Kouvolan pesukatu nykyaikaistettiin kokonaisuudessaan vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Investoinnin arvo oli noin 800 000 euroa.

Nopea ja helppo autonpesu

Nykyaikaisen Robojet- pesukadun pesutulos on huippuluokkaa ja sen helppous sekä monipuoliset pesuohjelmat täyttävät jokaisen autoilijan tarpeet ympäristöystävällisyyden huomioiden.

Pesukadun läpäisykyky on noin 50-60 autoa tunnissa, eli auto voidaan ajaa sisään pesuun jopa minuutin välein. Tämä mahdollistaa suuren pesumäärän ja lyhyen jonotusajan. Pesuohjelmasta riippumatta valmista tulee jo neljässä minuutissa.

Autonpesun voi ostaa joko ABC-aseman kassalta tai pihalla olevasta automaatista korttimaksulla.

Perusteellisen puhdasta ympäristöystävällisesti

Monipuolinen pesuvalikoima sisältää esipesut, harjalliset ja harjattomat pesut sekä kiillotuspesut. Pesuohjelmia on kaiken kaikkiaan seitsemän. Pesukadun lisäominaisuutena on tuplaharja –pesutekniikka, jossa pesu tehdään kahdella harjalla, kääntyvillä harjaporteilla.

Robojet –pesukadun ympäristöystävällisyys perustuu BioJet – vedenkierrätysjärjestelmään, joka kierrättää osan pesuun käytetystä vedestä. Näin vähennetään sekä vedenkulutusta että syntyvän jäteveden määrää.

Liitteet: