Robokuljetukset


Sympaattiset robottimme kuljettavat ostoksia Kouvolassa Eskolanmäen Salesta ja Korian S-marketista sekä Kotkassa Hirssaaren Salesta ja Karhulan S-marketista. Tilaa kuljetus S-kaupat-sovelluksella!

Kokeile roboa!

  • Robokuljetuksen voi valita toimitustavaksi S-kaupat-sovelluksessa, jos robotti kuljettaa valitsemaasi osoitteeseen.
  • Kuljetuksen hinta on 3,90 € ja siihen lisätään 0,30 €:n pakkausmateriaalimaksu.
  • Robotit kuljettavat asiakkaiden tilauksia viikon jokaisena päivänä.

ROBOKULJETUKSET

SALE ESKOLANMÄKI

S-MARKET KORIA

SALE HIRSSAARI

S-MARKET KARHULA

Robotti kuljettaa ostokset jopa kolmen kilometrin päähän n. tunnissa tilauksesta

Robokuljetuksella voi tilata peräti 2 täyttä ostoskassillista tuotteita jopa 3 kilometrin säteellä myymälästä ja tuotteet toimitetaan perille n. tunnissa tilauksesta. Robokuljetuksen näkyy toimitustapana S-kaupat-sovelluksessa, jos robotit kulkevat valittuun osoitteeseen.

Kun tilaus on tehty, myymälähenkilökunta kerää ostokset ja pakkaa ne robottiin. Tilaus voi sisältää myös kylmätuotteita, mutta ei alkoholia tai muita ikärajavalvottavia tuotteita. Robotin matkaa voi seurata mobiilisovelluksessa reaaliajassa, ja kun kuljetus saapuu perille, asiakas saa puhelimeensa ilmoituksen. Robotin luukku avataan sovelluksen avulla.

Tilausvaiheessa S-kaupat-sovellus näyttää tarkan paikan, johon robotti pystyy tilauksen kuljettamaan. Robot toimittavat ostokset niin lähelle asiakkaan määrittämää toimituspaikkaa kuin mahdollista. Useimmiten kotioville tai kerrostalojen ja toimistorakennusten etuoville on robotin tarvitsema esteetön pääsy.