Kymen Seudun Osuuskaupan esihenkilötyölle valtakunnallista tunnustusta


Ravintolapäällikkö Karin Lauren ja asiakkuuspäällikkö Kaisa Ukkola palkittiin Ässäpäällikköinä S-ryhmän valtakunnallisilla Päällikköpäivillä.

11.9.2024

S-ryhmän valtakunnallisia Päällikköpäiviä vietettiin 7.9.2024 Lahden Messukeskuksessa, jonne kokoontui n. 1500 alueosuuskauppojen esihenkilöä. Joka toinen vuosi järjestettävän tapahtuman huipennus on Ässäpäälliköiden palkitseminen.

Tänä vuonna 17 palkitun joukossa oli 2 Kymen Seudun Osuuskaupan esihenkilöä. Ässäpäällikköinä palkittiin ravintolapäällikkö Karin Lauren Kotkan Prisman Ravintolamaailmasta ja asiakasomistajapalvelun ja S-Pankin asiakkuuspäällikkö Kaisa Ukkola.

Karin Laurenin ansiokas johtamistyö Ravintolamaailmassa näkyy mm. yhtenä S-ryhmän matkailu- ja ravitsemisalan parhaimmista tuloksista ja korkeana asiakas- ja työtyytyväisyytenä. KSO:n asiakasomistajapalvelussa ja S-Pankissa Kaisa Ukkolan tavoitteellinen ote henkilöstön osaamisen kehittämiseen on taas ollut avain myös kasvavaan liiketulokseen.

Molempien Ässäpäälliköiden palkitsemisperusteissa kiinnitettiin huomiota aktiiviseen ja reiluun johtajuuteen. Palautetta annetaan ahkerasti, kehittämiskohteisiin uskalletaan tarttua ja sovituista periaatteista pidetään kiinni.

S-Päällikköpäivän teemana oli tänä vuonna ”johtamislupauksillamme kohti suorituskyvyn kasvua”. Tätä ohjenuoraa omat Ässäpäällikkömme seuraavat esihenkilöinä upealla tavalla. Sekä Karin että Kaisa ovat osoittaneet, että arvostavalla, ihmisläheisellä ja samalla jämäkällä johtamisella saadaan aikaan myös tulosta, kertoo KSO:n henkilöstöpäällikkö Sanna Mäenpää.

Asiakkuuspäällikkö Kaisa Ukkola, Asiakasomistajapalvelut ja S-Pankki

Ravintolapäällikkö Karin Lauren, Ravintolamaailma Prisma Kotka