Keskittäminen laskee hintaa


Arjen ja juhlan ostosten keskittäminen KSO:n toimipaikkoihin kannattaa.

Keskittämällä ostoksesi saat enemmän rahaa takaisin

Bonus on selvää rahaa takaisin ostoksistasi. Esimerkiksi viime vuonna asiakasomistajamme saivat rahallista etua keskimäärin 309 € suoraan omalle tililleen S-Pankkiin.
Maksimibonuksen 5 % saat nimittäin jo 900 euron kuukausiostoilla.

*Asiakasomistajan hinta = tuotteen hinnasta on vähennetty alennuksena bonuksesta, maksutapaedusta ja ylijäämänpalautuksesta muodostuva etu. 

Mitä maksutapaetu tarkoittaa?

Maksutapaetu on osuuskaupan asiakasomistajaetu, jota kertyy 0,5 % S-ryhmän Suomen toimipaikoissa S-Etukortilla maksetuista, maksutapaedun piiriin kuuluvista ostoista. Ostoksistasi kertyy siis Bonuksen lisäksi myös maksutapaetua, kun maksat ostosi S-Etukortillasi.

Maksutapaetua kertyy kaikilla S-Etukortin maksuominaisuuksilla. Valitse itse, maksatko ostoksesi suoraan pankkitililtäsi vai luotolla. Maksutapaetu kertyy kaikkien samaan asiakasomistajatalouteen kuuluvien S-Etukorteilla maksetuista ostoista.

Maksutapaetu lasketaan pääsääntöisesti koko oston loppusummasta. Joitakin poikkeuksia kuitenkin on. Maksutapaetua ei kerry tupakka- tai alkoholiostoista eikä välitystuotteista, kuten rahapeleistä. Maksutapaetua kertyy S-ryhmän autokaupoissa huolloista, varaosista ja tarvikkeista, mutta ei auton ostamisesta. Huomaathan, että maksutapaetua ei kerry S-ryhmän ulkomaan toimipaikoista eikä S-ryhmän ulkopuolella esimerkiksi yhteistyökumppaneilla.

Kertynyttä maksutapaetua voit seurata esimerkiksi S-mobiilista ja Omalta S-kanavalta. Koko asiakasomistajatalouden kuukauden ostoista kertynyt maksutapaetu maksetaan Bonuksen maksun yhteydessä asiakasomistajatalouden pääjäsenen tilille S-Pankkiin.

Mikä on Bonus ja miten se kertyy?

Kiitoksena palveluidemme käytöstä saat ostoistasi Bonusta, joka tulee tilillesi puhtaana rahana tilillesi S-Pankkiin. Bonusta saat sitä enemmän, mitä enemmän palveluita käytät. Se on osuustoiminnallinen tapa palkita osuuskaupan asiakasomistajia palvelujen käyttämisestä. Saat Bonusta yli 2000 toimipaikasta.

Bonus kertyy koko perheen ostoista ja maksetaan pääjäsenen tilille S-Pankkiin ostoja seuraavan kuun 10. päivään mennessä.

S-ryhmä maksoi vuonna 2023 Bonusta yhteensä yli 529 miljoonaa euroa. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi kyseisenä vuonna asiakasomistajamme saivat rahallista etua omalle tililleen keskimäärin 309 €. Se tekee Bonuksesta Suomen ylivoimaisesti palkitsevimman verrattuna perinteisiin kanta-asiakasjärjestelmiin.

Lue lisää Bonuksesta

Mikä on Tankkausbonus ja miten se kertyy?

Asiakasomistaja saa Tankkausbonusta yhtä monta senttiä jokaisesta tankatusta litrasta kuin mitä hänen asiakasomistajataloutensa kalenterikuukauden bonusprosentti on. Jos esimerkiksi tankkauskuukauden aikana kaikkien bonusostojen yhteissumma oikeuttaa 3 % Bonukseen, niin asiakasomistajalle maksetaan jokaisesta ko. kuukauden aikana tankatusta litrasta 3 senttiä/litra Tankkausbonusta. Tankkausbonus korvaa tankkausostojen osalta prosenttiperusteisen Bonuksen.

Mikä on ylijäämänpalautus ja miten se kertyy?

Osa osuuskaupoista maksaa ylijäämänpalautusta. Se on tietty, erikseen päätettävä prosenttiosuus koko asiakasomistajataloutesi bonusostoista omasta osuuskaupastasi. Ylijäämänpalautus perustuu siihen, että keskität ostokset omaan osuuskauppaasi. Se lasketaan bonusostoista, jotka on tehty osuuskauppasi toimipaikoista edellisen vuoden loppuun mennessä. Mukaan ei siis lasketa muiden osuuskauppojen, tytäryritysten tai yhteistyökumppaneiden toimipaikoista tehtyjä ostoja.

KSO maksoi ylijäämänpalautusta vuoden 2023 ostoista 2,5 %. Ylijäämänpalautuksessa on osuuskauppakohtaisia eroja.

Etkö ole vielä asiakasomistaja?

Voit liittyä Kymen Seudun Osuuskaupan asiakasomistajaksi täällä.