ABC-latausverkosto laajenee myös Kymenlaaksoon


Valtakunnallisen ABC-latausverkoston rakentaminen alkoi keväällä 2021 ympäri Suomea. Kymenlaaksossa on nyt avoinna kuusi ABC-latausasemaa ja verkosto lisääntyy loppuvuoden aikana lähes 20:lla uudella latausasemalla.

15.3.2022

Sähköautoilijoiden palvelut laajentuvat Kymenlaaksossa tämän vuoden aikana merkittävästi uusien ABC-latausasemien myötä. ABC-latauspisteet toimivat helppokäyttöisen ABC-mobiilin avulla, jossa latauspiste valitaan selkeän numeroinnin perusteella ja asiointi tapahtuu muutenkin samoin kuin polttonesteitä tankattaessa. ABC-mobiili on ainoa tapa maksaa ABC-latausta, joten mitään muita tunnistautumisvälineitä ei tarvita. Uuden ominaisuuden myötä ABC-mobiili on maailman monipuolisin autoilevaa asiakasta palveleva mobiilisovellus.

– ABC-mobiili toimii nimenomaan ABC-lataus-tunnuksilla varastetuilla latausasemilla. Meillä on myös aiemmin käyttöönotettuja, eri yhteistyökumppanien kanssa toteutettuja latausasemia, joissa lataaminen tapahtuu samoin kuin tähänkin asti, KSO:n kaupallinen johtaja Ari Hyytiä kertoo.

Valtakunnallisesti latausverkosto on laajentunut jo ympäri Suomea. Ajantasaisen tiedon verkostosta voi tarkastaa ABC-mobiilista tai ABC-ketjun verkkosivuilta.

Kymenlaakson alueella ABC-latauspisteet löytyvät nyt: S-market Karhulasta, S-market Tornionmäestä, S-market Virojoelta, ABC Kipparista, Sale Hirssaaresta ja S-market Jokelasta. Voit tutustua latausasemiin ja ABC-liikennemyymälöide palveluihin ABC:n verkkosivuilla.