Ässä kännykässä


26.11.2013

S-ryhmän uudessa älypuhelinsovelluksessa, S-mobiilissa, yhdistyvät tuttu bonuslaskelma sekä S-Pankin verkkopankki. Lähiaikoina sovellukseen tuodaan myös S-ryhmän parhaat edut ja tarjoukset sekä kattava toimipaikkaverkosto.

Ensivaiheessa S-mobiililla voi seurata kertyvää Bonusta ja hoitaa arjen raha-asioita S-Pankissa. Sovelluksen avulla voi tarkistaa tilin tai luottokortin saldon vaikka kaupan kassajonossa, maksaa laskuja kuvaamalla laskun viivakoodin ja vahvistaa e-laskuja. Pian sovellus tarjoaa käyttäjälleen myös ainutlaatuisia etuja ja näyttää reitin lähimpään S-ryhmän toimipaikkaan.

– Mobiilipalvelut ovat nopeimmin toimialoja muuttava trendi. Siksi S-ryhmän arvokkain brändi, vihreä kortti, menee nyt älypuhelimeen. S-mobiilissa yhdistyvät Suomen arvostetuimman asiakkuusohjelman ja mutkattomimman pankin palvelut, SOK:n markkinointijohtaja Veli-Pekka Ääri iloitsee.

S-ryhmässä tutkitaan parhaillaan mahdollisuutta tuoda älypuhelinsovellukseen täysin uudenlaisia ominaisuuksia, kuten hotellien huonevaraukset tai ravintoloiden lounaspassit.

Asiakkaat mukana luomassa S-mobiilia

S-mobiili tarjoaa käyttäjälleen taatusti sujuvan käyttökokemuksen, sillä sovellus on rakennettu yhdessä asiakkaiden kanssa. S-mobiilin käyttäjätestauksiin on rekrytoitu asiakkaita muun muassa sosiaalisessa mediassa. Myös sovelluksen nimi on asiakkaiden valitsema.

– S-mobiili on aidosti asiakaslähtöinen. Sitä alettiin kehittää asiakkaiden toiveesta, ja valmiista sovelluksesta tehtiin sellainen, jota asiakkaamme ovat kaivanneet, johtaja Jari Sinkkonen S-Pankista kertoo.

S-mobiili toimii Windows Phone-, iPhone- ja Android-laitteilla. Sen voi ladata maksutta Windows Store ja App Store -sovelluskaupoista 26. marraskuuta alkaen ja Google Play -sovelluskaupasta 30. marraskuuta alkaen. Lisätietoa sovelluksesta osoitteesta s-mobiili.fi.