Beauty News – Sokoksen ja Emotionin uusi monikanavainen kauneuden media


27.1.2014

Sokos- ja Emotion-ketjut lanseeraavat uuden monikanavaisen, erityisesti kauneuteen keskittyvän Beauty News -mediakokonaisuuden. Niin printti- kuin digiversiona ilmestyvä Beauty News pyrkii inspiroimaan suomalaisia naisia kauneudenhoidossa ja hyvinvoinnissa sekä kertomaan kauneuden uutuuksista, tapahtumista ja ajankohtaisista asioista Sokos- ja Emotion-ketjuissa. Beauty News ilmestyy vuonna 2014 kuusi kertaa: helmi-, maalis-, huhti-, kesä-, elo- ja lokakuussa.

Beauty Newsin sisältöä tullaan hyödyntämään vahvasti S-ryhmän sosiaalisen median eri kanavissa. Digiversio tulee sisältämään myös videomateriaalia ja se pyrkii palvelemaan asiakasta monipuolisella sisällöllä, vinkeillä sekä kiinnostavilla uutuuksilla.

Beauty Newsin kauneusasiantuntijana ja sisällöntuottajana toimii kauneusosaamisestaan tunnettu Mariela Sarkima. Mariela on työskennellyt muodin ja kauneuden parissa jo 15 vuoden ajan keskittyen viime vuosina erilaisten kauneustapahtumien ja -projektien tuottamiseen sekä tavallisten naisten kauneushuolien ratkaisemiseen. Vuonna 2011 julkaistun Make Up Bible -meikkikäsikirjan viitoittamalla tiellä jatkaa huhtikuussa julkaistava Hair Bible, jonka sivuilla Mariela jakaa omia niksejään ja neuvojaan tällä kertaa arjen hiusrutiinien helpottamiseksi.

– Kosmetiikan vähittäismyynnin markkinajohtajana haluamme olla edelläkävijä ja helpottaa asiakkaitamme arjen valinnoissa ja siksi uudistimme kosmetiikan markkinointia. Beauty News on mielenkiintoisia sisältöjä ja vinkkejä sisältävä uudenlainen, monikanavainen kaupallinen kokonaisuus. Tavoitteenamme on inspiroida kaikkia suomalaisia naisia kauneusasioissa ja rohkaista jokaista löytämään parhaat puolensa. Olemme todella innostuneita yhteistyöstä Mariela Sarkiman kanssa. Mariela tuo osaamisellaan ja innostuneisuudellaan uutta monipuolista sisältöä markkinointiimme ja ennen kaikkea asiakkaillemme, Sokoksen ja Emotionin markkinointijohtaja Pirjo Purovesi sanoo.

sokos.fi/beautynews

facebook.com/sokostavaratalot
facebook.com/sokosemotion

instagram.com/sokostavaratalot#
instagram.com/sokosemotion#

youtube.com/sokostavaratalot