Bonusta tuli taas, mutta kuinka paljon?


11.2.2013

Bonusostojen tilanteen voi tarkistaa monesta paikasta. Ajoittamalla ostot voit myös vaikuttaa maksettavan Bonuksen määrään.

Asiakasomistajan ylimääräinen palkkapäivä on kuukauden 10. päivä. Silloin rapsahtaa S-Tilille Bonus ja maksutapaetu edellisen kuun ostoista.

Isompi Bonus voi joskus olla parista eurosta tai jopa sentistä kiinni, sillä bonusprosentti kasvaa portaittain ostojen mukana osuuskaupan bonustaulukon mukaan.

Tarkista bonustilanteesi

Asiakasomistajapostin bonuslaskelma näyttää laskelmakuukauden ostot, mutta tuoreimman tiedon saa verkosta:

  • Omalta S-kanavalta. Kirjaudu palveluun S-tunnuksella, jonka voit hankkia palveluun kirjautuessasi. Jos käytössäsi on S-Pankin verkkopankki, pääset Omalle S-kanavalle myös verkkopankista ilman eri kirjautumista.
  • Saldopäätteiltä toimipaikoissa. Saldopäätteillä tarvittavan tunnuksen voit tarkastaa Omalta S-kanavalta. Saldopäätteeltä voit maksuominaisuuden sisältävällä S-Etukortillasi tarkistaa kuluvan kuukauden bonusostokertymän maksutta.
  • Viestinä matkapuhelimeesi joka kuun 25. päivänä, kun tilaat bonusviestit matkapuhelimeesi Omalta S-kanavalta. Viestissä näkyy myös seuraavaan bonusprosenttiin tarvittavien ostojen määrä.  Palvelu on maksuton.