Haminan Seurahuone – arkeen ja juhlaan!


11.6.2013

Kompassi ja Seurahuone lienevät tuttuja nimiä monille haminalaisille ikään katsomatta. Ravintoloiden seinät kätkevät sisäänsä tuhansia ja taas tuhansia tarinoita jo 1890-luvulta lähtien. On ollut merimiehiä, valtiovieraita, häitä, pitkiä lounaita ja varmasti kaikkea, mitä kuvitella saattaa yli 120-vuotiseen historiaan.

Uusittu Ravintola Seurahuone

Keväällä 2013 kääntyi jälleen yksi sivu historiankirjassa, kun Haminan Seurahuoneen toisessa kerroksessa sijainnut iltaravintola Stomp suljettiin ja reilua kuukautta myöhemmin avattiin uudelleen Ravintola Seurahuoneena. Poissa oli ahtaus, tummuus ja tunkkaisuus – tilalla täysin uusi, valoisa ja raikas ravintola.

Uudistetussa ravintolassa on otettu huomioon asiakkaiden monet tarpeet. Ravintolassa voidaan järjestää kokouksia, juhlia, yritystilaisuuksia jne. normaalia iltaravintolatoimintaa unohtamatta.

Kevään aikana Ravintola Seurahuoneella on tanssittu torstaisin Naistentanssien merkeissä ja toukokuussa suuri joukko oli nauttimassa maukasta äitienpäivälounasta viihtyisässä miljöössä. Syksyllä lavalle on kipuamassa jälleen kotimaisen viihdetaivaan huippuja.

Viihtyisä Hostina Kompas

Alakerran Hostina Kompas, tutummin Kompassi, on viihtyisä tsekkiläistyyppinen oluttupa, jossa aidot tsekkioluet, tuhti pubiruoka ja täyteläinen tunnelma kohtaavat. Kellaritunnelmaa sisältävä miljöö ja aikuinen seura luovat puitteet viihtymiselle viikon jokaisena päivänä. Kesäaikaan Kompassin terassi on oiva kohtaamispaikka aivan Haminan keskustassa.

Hotelli Seurahuone

Majoitusta tarvitsevalle Haminan Seurahuoneelta löytyy 12 viihtyisää hotellihuonetta. Huoneita on tarjolla niin yksin kuin perheenkin kanssa matkustavalle.

Tervetuloa tutustumaan Haminan Seurahuoneen palveluihin!