Hemmottelua pehmeillä paketeilla


18.12.2015

Pehmeä paketti voi olla lapselle painajainen, mutta aikuiselle mieluisa pehmeä lahja tarkoittaa hemmottelua, lämpöä ja luksusta.

Pehmeän lahjan ostaminen koetaan välillä haasteelliseksi, koska lahjansaajan oikean tyylin tai koon hahmottaminen ovi olla vaikeaa. S-ryhmän tavaratalojen vahvuus näkyykin hyvänä palveluna, jolla asiakkaille haetaan parhaat lahjakokonaisuudet saajan tarpeen mukaisesti ja lisäksi upeasti paketoituna. Osaava ja innostunut henkilökunta auttaa mielellään lahjahankinnoissa.

Lämmintä luksusta ja muodikkuutta

Tämän vuoden pehmeissä lahjahankinnoissa pinnalla on pieni luksus ja muodikkuus, joilla tuodaan yllätyksellisyyttä ja ekstraa lahjansaajalle. Sokos ja Marks & Spencer ovat muodin tyyssijoja, joissa joulu näkyy inspiroivina ja lahjavinkkejä antavina esillepanoina. Tavaratalot ovat joulun näyttävimpiä ostospaikkoja hemmottelun ja luksuksen ystäville.

Muodin ja pukeutumisen puolelta pukinkonttiin päätyy erityisesti neuleita, yö- ja alusasuja, koruja ja muita asusteita. Marks & Spenceriltä löytyy naisille ihastuttavia merinovillaisia neuleita esimerkiksi lumihiutalekoristeilla sekä upea valikoima kohtuuhintaisia kashmirneuleita ja -asusteita. Naisellisia silkkisiä ja satiinisia yöasuja löytyy mattimyöhäisille käärittynä silkkipaperiin ja kultaiseen pakettiin.

Perinteisesti erilaiset yö- ja alusasut ovat suosittuja lahjoja sekä naisille että miehille, ja ne ovatkin M&S:llä ja Sokoksella huomion keskipisteenä myös jouluna. Värikkäät sukkapakkaukset ja miehekkäät bokserit ovat laadukkaita ja näyttäviä, mutta myös käytännöllisiä lahjoja. Tyylikkäästi pakatut valmiit lahjapakkaukset ovat viime hetken joulushoppailijan pelastus. 

Koti kauniiksi tekstiileillä

Kodin tekstiilit ovat mainioita lahjaideoita kauniin kodin ja pehmeiden pakettien ystävälle. Muun muassa Pentikin ja Marimekon valikoimista löytyy kattavasti vaihtoehtoja kaitaliinoista torkkupeittoihin. Uutuutena Sokos tarjoaa trendikkäälle sisustajalle pohjoismaiseen tyyliin sopivia House Doctorin kohtuuhintaisia tuotteita, joista pehmeään pakettiin sopii vaikka keittiöpyyhe tai tyynynpäällinen.

Ylelliset satiinipussilakanasetit, untuvapeitteet ja erilaiset saunatuotteet ovat myös suosittuja joululahjoja. Ideoinnin voi myös jättää lahjansaajalle ostamalla S-ryhmän lahjakortin, jonka avulla voi uudistaa vaatekaappia ja kodin sisustusta vielä joulun jälkeenkin.