Hintaetiketit sähköistyvät S-market Haminassa ja Prisma Kouvolassa


Sähköiset hintaetiketit otetaan käyttöön S-market Haminassa 16.11.2023 ja Prisma Kouvolassa vuoden 2024 alussa.

15.11.2023

Kymen Seudun Osuuskauppa on mukana S-ryhmän uudistuksessa, jossa otetaan käyttöön sähköiset hintanäytöt suurimmissa Prismoissa ja S-marketeissa. Uudet hintanäytöt tulevat KSO:n alueella ensimmäisenä S-market Haminaan 16.11.2023. Seuraavana vuorossa on Prisma Kouvola, jossa päivittäistavaraosaston hintatiketit sähköistyvät vuoden 2024 alussa Prismakeskuksen uudistusten loppusuoralla.

Hinnat ja tuotetiedot päivittyvät sähköisiin näyttöihin automaattisesti ja ne ovat aina ajan tasalla, kertoo KSO:n kaupallinen johtaja Ari Hyytiä.

Tavoitteenamme kaikissa uudistuksissamme on parantaa sekä asiakkaiden saamaa palvelua että henkilöstön työssä viihtymistä. Etikettien tulostaminen ja vaihtaminen on toistuva työtehtävä, johon käytetty aika voidaan nyt S-market Haminassa vapauttaa muihin tärkeisiin tehtäviin. Hintanäyttöjen LED-valo helpottaa ja nopeuttaa myös tavaroiden hyllyttämistä ja verkkokauppatilausten keräilyä, jatkaa Hyytiä.

S-ryhmän tavoitteena on tuoda uudet sähköiset hintaetiketit yli 300 myymälään vuoden 2024 loppuun mennessä. Kun kokemuksia on kerätty ensimmäisistä toimipaikoista, tehdään päätökset sähköisten hintanäyttöjen laajentamisesta muihin myymälöihin. Kumppanina muutoksessa on ruotsalainen Pricer.