Hyviä syitä mennä syksyiseen Pietariin


11.10.2013

Jos haluaa nauttia Pietarin upeista nähtävyyksistä rauhassa ilman pitkiä jonoja, nyt syksyllä on juuri sopiva hetki tutustua kaupunkiin.

Pietarissa on kaksi hyvin erilaista matkailusesonkia. Touko–syyskuussa kaupungin valtaavat turistiryhmät, talvikaudella kokous- ja liikematkustajat.

– Nyt on hyvä hetki tulla Pietariin vaikkapa pitkän viikonlopun viettoon. Kolme Sokos Hotelliamme tarjoaa brändiuudistuksen myötä entistäkin parempaa palvelua ja upeat puitteet vierailulle, Pietarin Sokos Hotellien myynti- ja markkinointijohtaja Hanna Tiitola kertoo.
Kaupungissa on yksilölliseen palveluun panostava Solo Sokos Hotel Vasilievsky ja Solo-hotelliksi pian muuttuva Original Sokos Hotel Palace Bridge sekä Original Sokos Hotel Olympia Garden.

Kulttuuria ja hyvää oloa

Solo Sokos Hotel Vasilievskyssa asiakkaita hemmotellaan taiteella ja kulttuurilla. Vasilievsky tekee yhteistyötä mm. Mikhailovsky-teatterin kanssa, jonka jokaiseen esitykseen hotellilla on neljä aitiopaikkaa. Luvassa on persoonallista palvelua paikallisin maustein.

Solo-hotelliksi uudistuva Original Sokos Hotel Palace Bridge puolestaan vannoo hyvänolon nimeen. Hotellin hulppea kylpyläosasto ja wellness-keskus tarjoavat upeat puitteet rauhoittumiselle. Hyvän olon hetken voi viettää vaikkapa saunamaailmassa, porealtaissa tai thaimaalaisista vartalohoidoista nauttien.

Tärppejä syksyiseen Pietariin

– Pietari on kohde, jossa jokaisen suomalaisen kannattaisi vierailla. En tiedä ketään, joka olisi katunut visiittiään, Pietarin Sokos Hotelleissa myyntineuvottelijana toimiva Pietari Pipatti vakuuttaa.

Mitä kaupungissa kannattaisi sitten tehdä? Listasimme Pietarin Sokos Hotelleissa työskentelevien suomalaisten ”sisäpiirin” vinkkejä:

  • Kaupungin laaja ja upea kulttuuritarjonta on parhaimmillaan: on teatteria, balettia, oopperaa, esim. Mikhailovsky- ja Marinsky-teattereissa.
  • Museoita moneen makuun: esim. Erarta, Eremitaasi ja Venäläisen taiteen museo.
  • Kaiken kattava ravintolatarjonta. Nauti kulinaristisista elämyksistä maisemien kera esim. Mansarda-, Terassa- ja Moskva-ravintoloissa sekä W-hotellin terassilla. Myös lapset ovat tervetulleita: monessa ravintolassa on lasten leikkihuoneet hoitotäteineen.
  • Himoshoppailijoille kaikki maailman huippumerkit Galleria-ostoskeskuksessa ja Nevsky Centerissa.
  • Nevsky Prospektilla esim. Elisevin suvun uudistettu herkkukauppa sekä kahvila, Zenith- jalkapallojoukkueen sekä SKA-jääkiekkojoukkueen omat myymälät.
  • Huippujääkiekkoa SKA-hallissa.
  • Venäläisten omat saunat eli banyat.

Tutustu tarkemmin Sokos Hotelleihin.