Kian ja Mitsubishin edustus Kymen Seudun Osuuskaupalle


30.7.2018

Kymen Seudun Osuuskauppa vahvistaa autokaupan tarjontaansa Kouvolassa – Kian ja Mitsubishin edustus Ympäristön Autolle Kouvolaan

Kymen Seudun Osuuskaupalle Kian ja Mitsubishin edustus Kouvolassa

Kymen Seudun Osuuskauppa vahvistaa autokaupan tarjontaansa Kouvolassa. Maanantaina 30.7 allekirjoitetun sopimuksen myötä Delta Auton Kouvolan liiketoiminnot siirtyvät Ympäristön Auto Oy:lle 1.9.2018. Samassa yhteydessä on sovittu Bergé Auto Nordics Oy:n kanssa, että Kian ja Mitsubishin merkkiedustukset, sekä huoltopalvelut Kouvolan talousalueella siirtyvät Ympäristön Auto Oy:lle.

”Kia ja Mitsubishi ovat erinomainen lisä nykyiseen palveluntarjontaamme ja aloitamme niiden jälleenmyynnin positiivisin odotuksin. Molemmat merkit edustavat nykyaikaista autoilua parhaimmillaan, ja tarjoammekin niitä mielellämme asiakkaillemme.” toteaa autokaupan toimialajohtaja Ilkka Isotalo.

Alueen nykyisiä ja tulevia Kia-, sekä Mitsubishi-asiakkaita palvelee myös jatkossa tuttu ja ammattitaitoinen henkilökunta, kun Kouvolan Delta Auton henkilökunta siirtyy Ympäristön Auton palvelukseen.

”Nyt tehty kauppa on johdonmukainen osa Delta Auton strategiaa. Erityisen tyytyväisiä olemme siitä, että Kymen Seudun Osuuskaupan kanssa tehdyn sopimuksen avulla pitkäaikaiset asiakkaamme saavat jatkossakin korkealaatuiset palvelut Kouvolan talousalueella.” toteaa Delta Auton toimitusjohtaja Pekka Ryynälä.

”Olemme tyytyväisiä päästessämme aloittamaan yhteistyön Kymen Seudun Osuuskaupan kanssa. Samalla haluamme kiittää Delta Autoa, jonka kanssa yhteistyömme jatkuu tiiviinä muilla paikkakunnilla.” sanoo Bergé Auto Nordics Oy:n toimitusjohtaja Miska Tammelin.

 

Ympäristön Auto Oy on osa KSO Autotaloja, jolla on toimipisteet Kotkassa ja Kouvolassa. Ympäristön Auto Oy toimii jälleenmyyjänä Nissan, Peugeot ja Ford -merkeille sekä syyskuun alusta alkaen myös Kia ja Mitsubishi -merkeille.

Berge Auto Nordics Oy on Kian ja Mitsubishin maahantuoja Suomessa. Sen emoyhtiö Bergé Automotion SL (Bergé Auto) on perinteinen espanjalainen perheyhtiö ja vahva globaali autoalan toimija. Bergé Auto myy maailmanlaajuisesti vuosittain noin 130 000 ajoneuvoa, joista noin 40 000 on Kia-merkkisiä ja noin 30 000 Mitsubishejä.

 

Lisätietoja:

KSO:n autokaupan toimialajohtaja Ilkka Isotalo, p. 010 7624 017
Delta Auto Oy:n toimitusjohtaja Pekka Ryynälä, p. 0400 505 875