Kotkan Seurahuone palkittiin Pohjois-Euroopan parhaana konsepti-hotellina!


28.10.2022

Turkin Antalyassa järjestettiin 22. lokakuuta arvostettu kansainvälinen World Luxury Hotel Awards -kilpailun palkintogaala, jossa Original Sokos Hotel Kotkan Seurahuone palkittiin Pohjois-Euroopan parhaana konsepti-hotellina!

Tunnustukset myönnetään tasokkaille hotelleille, jotka kykenevät tarjoamaan erinomaiset puitteet ja palvelutason vierailleen.

Voittajat valitaan joka vuosi hotelliasiakkaiden ehdottamien hotellien joukosta – maittain, maanosittain ja maailmanlaajuisesti. Tänä vuonna ehdolla oli yli tuhat hotellia ja lomakohdetta.

Merellistä tunnelmaa Kotkassa Kotkansaarella sijaitsevassa Original Sokos Hotel Seurahuoneella merielementin voi aistia monin tavoin sisustusmateriaaleista erilaisiin merellisiin yksityiskohtiin. Paikallisuus, niin sisustuksessa kuin tuotteissakin, luo Seurahuoneella omaleimaisen kokonaisilmeen. Monipuolinen ravintolamaailma, persoonalliset huoneet ja katolla sijaitsevat näköalasaunat sekä talon rento palvelutapa saavat positiivista palautetta vierailta, niin liike-/työmatkustajilta kuin vapaa-ajan matkaajilta. Vuosien pitkäjänteiselle työllä Seurahuoneelle on muotoutunut ainutlaatuinen tunnelma, jossa henkilökunta palvelullaan on keskiössä. Lisäksi Seurahuone on kokenut mielenkiintoisia uudistuksia, viimeksi 2019, jolloin ravintolat ja lähes 100 hotellihuonetta saivat uudet ilmeet.

– Tämän päivän matkailijalle luksus tarkoittaa ennen kaikkea mielenkiintoisia elämyksiä. Meillä niitä voi kokea monin tavoin. Sijainti saaressa, keskellä kaupunkia ja upeiden puistojen läheisyydessä on juuri tätä. Mielenkiintoista on myös tunnelmalliset eri teemoin sisustetut hotellihuoneet sekä poikkeuksellisen monipuolinen ravintolatarjonta, mutta ennen kaikkea ammattitaitoinen ja työhönsä sitoutunut henkilökunta, hotellinjohtaja Olli Järvinen kertoo.

Seurahuoneella vieraita palvelee:
– 164 hotellihuonetta
– Ravintolat: Bistro Frans & Rosalie, VENN ja Amarillo
– Meetings & Events -osasto
– 3 asiakas-/tilaussaunaa hotellin ylimmässä 8. kerroksessa
– Kuntosali ja Flex & Relax -tila