Kotkansaaren S-market -hanke käynnistyy


Hanke käynnistyy lokakuussa 2023 ja uusi myymälä avautuu vuoden 2024 loppupuolella.

19.10.2023

Kymen Seudun Osuuskauppa ja Kotkan opiskelija-asunnot Oy toteuttavat yhteistyössä uudisrakennushankkeen Koulukadun ja Rautatienkadun risteykseen sijoittuvaan kortteliin Kotkansaarella. Paikalle rakennetaan opiskelija-asuntoja ja päivittäistavarakauppa.

Kortteli suunnitellaan yhtenä kokonaisuutena, joka muodostuu kahdesta asuintalosta ja päivittäistavarakaupasta. Rakennusten alle sijoitetaan pysäköintitila, joka palvelee sekä S-marketin asiakkaita että asuintalojen asukkaita.

Kotkan keskustassa on tällä kohtaa kaupan palveluille tilausta. Selvitimme pitkään sopivaa liikepaikkaa ja onkin hienoa, että hanke käynnistyy viimein. Opiskelijat tulevat olemaan uuden päivittäistavarakaupan merkittävä asiakaskunta, mutta paikka on hyvin saavutettavissa myös työpaikkaliikenteelle sekä läntisen Kotkansaaren ja Hovinsaaren asukkaille, taustoittaa KSO:n kaupallinen johtaja Ari Hyytiä.

Uuden S-marketin valikoima tulee olemaan laaja ja sen palveluvalikoimasta löytyy myös ruokatori sekä paistopiste. Myymälän kokonaispinta-ala on noin 2500 m2.

Yksikkö on uuden raikkaan S-market-konseptin mukainen myymälä, jonka rakentamisessa kiinnitetään erityistä huomiota energiatehokkuuteen sekä ympäristöystävällisyyteen. Myymälän valikoiman luomisessa käytämme apuna nykyaikaista analytiikkaa sekä teknologiaa, joilla voimme valikoida alueen asiakkaille parhaiten sopivia tuotteita, jatkaa Hyytiä.

Hanke käynnistyy lokakuussa 2023 ja uusi myymälä avautuu vuoden 2024 loppupuolella.