Kouvolan Prismakeskuksen uudistustyöt etenevät suunnitellusti – Päivittäistavarat siirtyivät uusiin tiloihin


Kouvolan Prismakeskuksen uudistustyöt etenevät ja osa tuoteryhmistä siirtyy lopullisille paikoilleen myymälätilassa. Viikosta 19 alkaen kaikki elintarvikkeet löytyvät kassalinjasta katsottuna myymälän oikeasta laidasta.

10.5.2023

Prisma Kouvola toivottaa asiakkaat tervetulleiksi uudistetulle päivittäistavaraosastolle. Kaikki elintarvikkeet on viikosta 19 alkaen sijoitettu uusille hyllypaikoilleen kassalinjasta katsottuna myymälän oikeaan laitaan. Myymälän uudesta remontoidusta osasta löytyvät niin hedelmät- ja vihannekset, leivät, maidot, lihat ja muut tuoretuotteet kuin pakasteet ja osa teollisista elintarvikkeista.

Myymälän takaosaan on rakentunut uudet modernit tilat sekä Ruokatorille että Fazer Leipomolle. Ruokatori palvelee asiakkaita tutulla ammattitaidolla ja tarjoaa laajentuneen valikoiman valmisruokia esimerkiksi herkullisia pikkupurtavia, tapaksia. Uuden Ruokatorin yhteydestä löytyvät myös Riitan Herkun juustot. Itsudemo Sushibar taas on saanut uudet tilat hedelmä- ja vihannesosaston laidasta aivan palvelutiskiä vastapäätä.

Uusi tekniikka parantaa sekä myymälän palvelutasoa että energiatehokkuutta. Hedelmä- ja vihannesosastolla on otettu käyttöön digitaaliset hintanäytöt, ja maitotuotteet, lihat ja muut tuoretuotteet sekä pakasteet on sijoitettu uusiin ovellisiin kylmäkalusteisiin.

Myymälätilan muutosten kanssa samanaikaisesti on valmistunut myös uusi lastauslaiturialue, jonne Prisman tavaraliikenne on siirtynyt viikosta 18 alkaen. Prisma Puutarhan puoleinen vanha lastauslaituri tulee remontin valmistuttua palvelemaan Prismakeskuksen vuokralaisten tavaraliikennettä.

Kymen Seudun Osuuskauppa aloitti Kouvolan Prismakeskuksen uudistamishankkeen vuoden 2022 lopussa. Kuluvan vuoden aikana toteutettavat mittavat uudistustyöt kohdistuvat kauppakeskuksen palveluihin, myymäläilmeeseen, kalustukseen ja talotekniikkaan. Prisma palvelee asiakkaita normaalein aukioloajoin koko hankkeen ajan. Uudistukset valmistuvat alkuvuonna 2024 Prisma Kouvolan 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

Prismakeskuksen pohjakartta 11.5.2023. Uusi päivittäistavaraosasto on myymälän oikeassa laidassa.