Kouvolan Prismakeskuksen uusien kiertoliittymien rakentaminen alkaa viikolla 27


Kiertoliittymät rakennetaan Tommolankadun ja Lehtikaaren risteykseen sekä Prismakeskuksen piha-alueelle. Liittymät avataan liikenteelle lokakuussa 2023. Uudet liikennejärjestelyt sujuvoittavat Kouvolan Prismakeskukselle saapumista ja paikoitusalueella liikkumista.

30.6.2023

Kouvolan kaupungin, Kymen Seudun Osuuskaupan ja Kouvolan Vesi Oy:n yhteishankkeessa rakennetaan kaksi uutta kiertoliittymää ja saneerataan vesihuoltoa Kouvolan Prismakeskuksen edustalla. Hankkeen pääurakoitsija on Terra Infra Oy.

Rakennustyöt alkavat Tommolankadun ja Lehtikaaren liikennevaloristeyksestä. Nykyiset ajoreitit ja liikennevalot ovat käytössä risteysalueella elokuun puoliväliin asti. Kevyt liikenne ohjataan heti uudelle reitille työmaa-alueen ympäri.

Prisman piha-alueen kiertoliittymän rakentaminen alkaa elokuussa.
Kiertoliittymän valmistuttua ulosajoliikennettä ABC Prisman puoleiselta paikoitusalueelta ei tarvitse enää ohjata parkkihallin kautta. Se tekee liikkumisesta huomattavasti sujuvampaa, kiittää KSO:n kaupallinen johtaja Ari Hyytiä.

Molemmat kiertoliittymät ovat käytössä lokakuussa ja viimeistelytyöt tehdään keväällä 2024. Alueella liikkuvia pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta työmaata ohitettaessa.

Lue lisää Kouvolan kaupungin tiedotteesta.

 

Lisätietoja

Kymen Seudun Osuuskauppa

Kaupallinen johtaja
Ari Hyytiä
p. 010 7624 013, etunimi.sukunimi@sok.fi

Kiinteistöpäällikkö Mika Kokkonen
p. 010 76 24021, etunimi.sukunimi@sok.fi

Kouvolan kaupunki

Rakennuttajapäällikkö Markku Brandtell
p. 020 615 5445, etunimi.sukunimi@kouvola.fi