KSO tarjoaa kasvomaskeja kaupassa asioinnin ajaksi perjantaina 13.11.


10.11.2020

Kymen Seudun Osuuskauppa tarjoaa kasvomaskeja kaupassa asioinnin ajaksi perjantaina 13.11.2020

Kymen Seudun Osuuskauppa (KSO) kannustaa asiakkaitaan koronan torjuntaan ja jakaa heille tämän viikon perjantaina kasvomaskeja Prisma Kotkassa, Prisma Kouvolassa, S-market Haminassa sekä ABC Valkealassa. KSO jakaa maksuttomia kasvomaskeja klo 10-19 välisenä aikana.

– Maskien käyttö on yksi varotoimi koronaviruksen leviämistä vastaan. Jakelun tavoitteena on saada myös sellaiset asiakkaat kokeilemaan kasvosuojainta, jotka eivät sitä vielä käytä, kertoo KSO:n kaupallinen johtaja Ari Hyytiä.

Maskien käyttö on yleistynyt KSO:n myymälöissä THL:n suosituksien myötä sekä yleisen tietoisuuden kasvaessa.

– Tiedostamme, että kaikki eivät maskia voi käyttää terveydellisistä syistä, joten myymälöidemme valikoimista löytyy myös kasvovisiirejä, jatkaa Hyytiä.

KSO muistuttaa, että kaupassa asioidessa on hyvä noudattaa hyviä hygieniakäytäntöjä kasvosuojainten käytön lisäksi. Vähäänkään kipeänä ei kannata tulla kauppaan. Kädet on hyvä pestä ennen kaupassa asiointia ja myös sen jälkeen. Yskiessä tai aivastaessa, on hyvä suojata nenä ja suu nenäliinalla tai hihalla. Turvavälejä on suositeltavaa edelleen noudattaa. KSO:n myymälät tarjoavat myös käsidesiä asiakkaiden käyttöön.