KSO:n hotellit nappasivat palkintoja Sokos Hotels -ketjun palkitsemistilaisuudessa


13.10.2020

Sokos Hotels -ketjun vuoden 2019 parhaimmistoa palkittiin – Kouvolan Vaakuna ja Kotkan Seurahuone nappasivat arvostetut palkinnot!

Vuosittain järjestettävä SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksen järjestämä palkitsemisgaala järjestettiin tänä vuonna ajan hengen mukaisesti hybridinä, jossa palkinnot jaettiin Helsingin Original Sokos Hotel Triplasta, ja kaikkien hotellien henkilöstö oli mukana etäyhteydellä. Palkittujen kunniaksi juotiin yhdet Suomen suurimmista virtuaalikahveista.

KSO nappasi peräti kaksi palkintoa, tasapuolisuuden nimissä, yhden kummallekin hotellilleen!

Sokos Hotels -ketjun vuoden 2019 kokoushotelliksi valittiin Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola.

– Kouvolan Vaakunassa on tehty pitkäjänteisesti hienoa työtä parhaan kokouskokemuksen varmistamiseksi. Onnistunut kokous on koko hotellin ja sen henkilökunnan yhteistyön tulos. Vuoden 2020 aikana uudistetut kokoustilat vahvistavat edelleen Original Sokos Hotel Vaakunan asemaa monipuolisena kokoustalona, kertoo KSO:n hotellien johtaja Olli Järvinen.

 

Pitkäjänteinen työ on tuottanut tulosta, ja hyvät uutiset jatkuivat, kun Sokos Hotels -ketjussa vuonna 2019 eniten asiakastyytyväisyyttä parantanut hotelli kerrottiin, joka on Original Sokos Hotel Seurahuone Kotka.

– Kotkan Seurahuoneen asiakastyytyväisyyden parantuminen on monen asian summa. Kuitenkin sen arvoa entisestään nostaa se, että niin henkilökunta, kuin asiakkaat joutuivat lähes kahdeksan kuukauden ajan viettämään aikaa osin rakennustyömaan kyljessä, sillä Seurahuoneen mittavat uudistustyöt päättyivät vasta loppukesästä 2019. Suurin ansio asiakastyytyväisyyden parantumisesta menee koko talon henkilökunnalle, joka vuoden aikana kasvoi suurin harppauksin ja oppi, mitä aito onnellistaminen on. Tuo kasvu ja onnellistaminen jatkuu edelleen vuonna 2020, huomionosoituksista kiitollisena jatkaa Olli Järvinen.

 

Sokos Hotels on 50 hotellista koostuva suomalainen hotelliketju. Ketjun kolme eri hotellityyppiä tarjoavat yksilöllisen hotellikokemuksen jokaiselle. Original-hotellit tunnetaan sydämellisestä palvelustaan ja keskeisistä sijainneistaan, Break-hotellit tarjoavat rentouttavaa irtiottoa arjesta ja uniikkien Solo-hotellien korkea laatu näkyy niin palvelussa kuin hotellien puitteissakin.

Sokos Hotels on valittu Suomen arvostetuimmaksi, luotetuimmaksi ja vastuullisimmaksi hotelliketjuksi useana vuonna peräkkäin. Ketjun hotelleja on Suomessa, Virossa ja Venäjällä.