Kuukauden idea: Hotellissa pikkujoulujuhlinta käy helposti


14.8.2017

Luksusaamiainen, minibaarin raikas vichy ja myöhäinen huoneenluovutus – kun pikkujouluillalle varaa hotellin, on seuraavaan aamuun huomattavasti helpompi herätä.

Joulunseutu saattaa olla stressaavaa aikaa. Pikkujoulujen suunnittelustressistä sen sijaan pääsee helposti, jos juhlat järjestää hyvissä puitteissa ja antaa ammattilaisten hoitaa tärkeimmät. Mukaan tarvitset vain tärkeimmät – parhaan kaveriporukkasi!

 

Pikkujouluissa tärkeintä on, että voitte ystäväporukalla viettää juuri niin rentouttavan tai riehakkaan illan kuin itse haluatte. Ilta alkaa juhlavasti drinkeillä hotellin baarissa, josta iltaa on helppo jatkaa monin eri tavoin. Jos alkudrinkkien jälkeen alkaakin väsyttää, ei välttämättä tarvitse lähteä keskustan vilinään, vaan voi siirtää suunnitelmat kaupungilla juhlimisesta hotellin sisätiloihin, puheensorinalla täyttyvään ravintolaan. Sokos Hotellit ympäri Suomen tarjoavat pikkujouluaikaan monenlaista ohjelmaa musiikista tanssiin.

 

Säkenöivän pikkujoulukauden loistavat tunnelmalliset valot ja hilpeä musiikki saattavat kuitenkin laittaa tanssijalan vipattamaan. Hotellin baarista iltaa voikin helposti jatkaa kaupungin vilskeeseen.

 

Herätys uuteen päivään pehmeistä lakanoista

Hitaan aamun ehdoton pelastus on myöhäinen huoneenluovutus. Tämä palvelu varmistaa sen, että aamiaispöydässä voi viettää rauhassa aikaa ja ehtii piipahtamaan vaikka hierojalle ennen poistumista hotellista. Myöhäistä huoneenluovutusmahdollisuutta kannattaakin tiedustella jo etukäteen varauksen yhteydessä.

 

Edellisen illan menot saattavat tuntua pienenä jomotuksena pääkopassa ja jalkapohjissa. Kivutkaa siis toistenne kannustamina sängyn pohjalta ylös suoraan maittavalle buffetaamiaiselle, joka karkottaa viimeisetkin unihiekat silmistä. Uusi päivä koittaa iloisella mielellä, kun nautit vitamiinipitoisen appelsiinimehun ja otat aamiaislautasen vierelle ison kupin kahvia. Jos ilta on venähtänyt erityisen pitkäksi, saattaa buffet tuntua tukalalta ajatukselta – onneksi myös huonepalvelu on olemassa! Ensi hätään hotellin minibaarista voi nauttia lasillisen raikasta kivennäisvettä.


Ystävät ovat parasta viihdettä aamiaispöydässä, kun kertailette yhdessä pikkujouluillan parhaimpia hetkiä ja viivytte buffetaamiaisella sen loppuun asti. Kun aamiainen on taputeltu, voitte porukalla suunnata vielä esimerkiksi hierojalle, joka huolehtii siitä, että illan uuvuttamat jalat saavat arvoisensa kohtelun. Hierontapalvelut ja -tarjoukset ovat hotellikohtaisia, joten mahdollisuus hierontaan kannattaa tarkistaa etukäteen Sokos Hotellien sivuilta.