Kuukauden idea: Kaveriporukan kulttuuriloma on urheilua, teatteria ja pikkutunneille venyviä iltoja


15.11.2016

Kaveriporukan kanssa juhliminen on tuttu juttu, mutta mitäpä jos perinteisen saunaillan sijaan keksisitte jotain astetta omaperäisempää…?

Kaveriporukan kanssa juhliminen on tuttu juttu, mutta mitäpä jos perinteisen saunaillan sijaan keksisitte jotain astetta omaperäisempää…?

Vanhan sanonnan mukaan ystävä tunnetaan hädässä – mutta yhtä lailla tulisi ystävät tuntea myös juhlassa. Saunailta, aamuyön baarikierros tai sunnuntaibrunssi ovat monelle kaveriporukalle tuttuja juttuja, mutta tosiystävien kanssa kannattaa toisinaan vaihtaa panostusvaihde kutoselle ja yhdistää kaikki edellä mainitut. Miksi lopettaa, kun meno on parhaimmillaan? Kokeile yhden illan sijaan viettää kokonainen viikonloppu kaveriporukan kanssa! Helpoimmin se tapahtuu suuntaamalla koko poppoolla kohti lähintä (tai vähän kaukaisempaakin) hotellia.

 

Päästä itsesi helpolla

Suurin este kavereiden yhteiselle irtiotolle on yleensä järjestämisen vaikeus. Kun kaikkien kalenterimerkinnät ulottuvat seuraavan vuoden puolelle, ei tee mieli alkaa tehdä pöytävarauksia, etsiä tilavinta saunapaikkaa tai buukata yksittäisiä lippuja urheilu- tai kulttuuritapahtumaan. Kätevin tapa yhteisen viikonlopun järjestämiseksi onkin suunnata hotelliin, jonka valtteja ovat helppous, mukavuus ja monipuolisuus.  Rentouttava huurteinen lätkäkatsomossa, korkeakulttuuria oopperassa tai baarikierros ydinkeskustassa – mikä tahansa on porukkasi käsitys viihdyttävästä viikonlopusta, Sokos Hotellien keskeinen sijainti takaa, että ohjelmaa järjestyy ongelmitta.  

Samalla varauksella hoituu niin majoituksen buukkaus kuin sauna- tai juhlatilan hankkiminenkin. Erillistä puhelinsoittoa ei tarvitse myöskään ruokailumahdollisuuksien kartoittamiseen tai kulttuurimenojen varmistamiseen, siitä pitävät huolen Sokos Hotellien monipuolinen ravintolatarjonta sekä erilaisiin tarpeisiin räätälöidyt viihde- ja kulttuuripaketit.

 

Kulttuurintäyteinen kevät  

Kun suunnittelet tekemistä kaveriporukan kulttuuriviikonlopuun, harkitse esimerkiksi seuraavia: nauti teatterista, vietä koko ilta viihdeshow’n äärelllä tai leiki etsivää dekkariseikkailun merkeissä. Suomen rajojen ulkopuolelle reissaamisesta kiinnostuneet voivat kokeilla esimerkiksi täyden kattauksen kabaree-iltaa Tallinnassa. Katso kaikki Sokos Hotellien teatteri- ja kulttuuripakettitarjoukset tästä.

Ja mitä olisikaan suomalainen illanvietto ilman kunnon löylyjä? Kokeile saunoa kattojen yllä Vaasassa, varaa kokonainen sauna- ja kokouspaketti, katso lätkämatsia saunakabinetissa viihtyen tai tee elämästä mahdollisimman helppoa buukkaamalla täyden palvelun saunaviihdepaketti.  

 

Lihan iloja ja pitkiä iltoja

Hotelliaamiaisen notkuvat buffet-pöydät ovat käsite, jota harva haluaa vastustaa. Yhteisen hotelliviikonlopun valttikortti on helppo ja monipuolinen ruokailu. Vaikka isossa porukassa ruokavaliot saattavat vaihdella, löytyy buffasta sopivaa apetta kaikkiin makuihin ja rajoitteisiin. Porukkavaraukset hoituvat muutenkin helposti, ja buffettia voit kokeilla myös illallistamiseen. Jos olette liikkeellä urheilujoukkueen kanssa, kannattaa myös tsekata Sporttiklubin mahdollistamat edut, kuten optimaalista suorituskykyä avittavat Sporttimenut.

Jos pitkän kaavan kautta ruokailun jälkeen viinihammasta kolottaa tai tanssijalkaa vipattaa, on hotellin baari oikea osoite. Kokeile esimerkiksi vuokrata oma oluthana koko porukalle tai suuntaa kaupungin yöhön bailupaketin tai elävän musiikin äärelle. Jos porukkasi on liikkeellä polttariaikeissa, löytyy valmiita vaihtoehtoja ja räätälöitäviä juhlatiloja sitäkin varten. Lisää vinkkejä juhlien järjestämiseen löydät täältä. Eiköhän pistetä kaveriporukan kanssa virkistysviikonloppu tulille!

 

 

Kuukauden idea

Kuukauden idea -sarjassa vinkkaamme katsomaan lomailua uudelta kannalta ja annamme viiden tähden ideoita nautinnollisten lomaelämysten suunnitteluun.