Kuukauden idea: shoppaile, nauti ja rentoudu saman katon alla


16.3.2017

Shoppailu, hyvä ruoka ja ihanat elämykset kuuluvat onnistuneeseen lomaan. Valitse yöpymispaikka, jonka katon alta löydät nämä kaikki!

Joskus totaalinen rentoutuminen vaatii sitä, ettei tarvitse säntäillä suuna päänä minnekään. Sen ei silti tarvitse tarkoittaa pelkkää neljän seinän sisällä notkumista, sillä parhaassa tapauksessa monia mukavia ajanviettotapoja löytyy saman katon alta. Seuraavista hotelleista löydät kaiken tarvitsemasi ja enemmän.

 

Shoppaile antaumuksella, lepää hotellihuoneessa

Puuduttaako kaupungin keskustassa pyöriminen ja paikasta toiseen juokseminen? Hotellien yhteydestä löytyvät kauppakeskukset ovat laiskan shoppailijan unelma. Monet tarpeet löytyvät saman katon alta, ja ostoskassit voi nopeasti kiikuttaa shoppailun jäljiltä hotellihuoneeseen. Ota siis kesän alennusmyynneistä kaikki irti ilman vaivaa!

 

Oulun Original Sokos Hotel Arina sijaitsee aivan kauppakeskus Valkean kyljessä – siellä voit kätevästi tehdä ostoksia hotelliyöpymisen yhteydessä. Lappeenrannassa sijaitseva Original Sokos Hotel Lappee puolestaan on osa kauppakeskus IsoKristiinaa. Myös elokuvateatteri ja Lappeenrannan Kaupunginteatteri löytyvät saman katon alta! Pääkaupunkiseudulle matkustavan taas kannattaa suunnata Espoon Original Sokos Hotel Tapiola Gardeniin. Sen vieressä on kattava Ainoan ostoskeskus ja kivenheiton päästä löytyvät Tapiolan kulttuurikeskus ja kiinnostava museokeskittymä WeeGee.

 

Ihastele upeita maisemia 24/7

Mieli lepää kauniissa maisemissa. Aina ei tarvitse kivuta näköalatorniin ihastellakseen näkymää kaupungin yli. Esimerkiksi Helsingissä sijaitsevan Original Sokos Hotel Vaakunan Loiste-ravintola sijaistee 10. kerroksessa, jossa voit herkutella näköalaterassilla niin aamiaisen kuin illallisen merkeissä.

 

Oulun Break Sokos Hotel Eden puolestaan tarjoaa yöpyjilleen upeat merimaisemat. Seaview suitesta henkeäsalpaavia maisemia voi ihastella omasta huoneesta käsin, mutta myös ravintolasta avautuvat kauniit näkymät.

 

Viihdy kaiken kattavassa viihdekeitaassa

Rentouttavia spa-hoitoja, skumpan kilistelyä vai megazonessa poukkoilua? Joskus voi olla vaikea valita – ja aina ei ole pakko, kun voi saada kaiken yhdellä kertaa!

 

Vantaalle matkustavalla seurueella on valinnanvaraa, sillä Vantaan Break Sokos Hotel Flamingon yhteydestä löytyy oikea viihdekeskus. Hotelli sijaitsee aivan Helsinki-Vantaan läheisyydessä ja keskus tarjoaa palveluita moneen makuun: kylpylä, ravintolamaailma, kauppakeskus, minigolf ja elokuvateatteri luovat puitteet, josta ei tekeminen lopu.

 

Muista, että Sokos Hotellien kesädiileillä reissaaminen on edullista – yövyt jopa 35 % edullisemmin (varaa viimeistään 21.5.)! Kesädiilien saatavuus vaihtelee viikoittain, joten kannattaa toimia nopeasti!