Kymen Seudun Osuuskaupan kesätyöhaku on käynnistynyt


Kesätyöhaku on auki 2.1.–4.2.2024. Työtehtäviä on tarjolla kaupan alalla sekä matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluissa osuuskaupan koko toimialueella.

2.1.2024

Kymen Seudun Osuuskauppa palkkaa tulevana kesänä noin 1000 kesätyöntekijää. Työtehtäviä on tarjolla koko osuuskaupan toimialueella niin kaupan alalla kuin matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluissakin. Kesätyöhaku on auki 2.1.4.2.2024.

Kesän 2024 kausityöntekijät tulevat työskentelemään monen mittaisissa työsuhteissa ja lukuisissa eri yksiköissä. Lyhyimmät työsuhteet ovat kahden viikon pituisia työharjoitteluita ja pisimmät kesätyöjaksot alkavat jo maaliskuussa ja jatkuvat aina syys-lokakuulle saakka. Työskentelytoimipisteitä ovat esimerkiksi Prismat, S-marketit, Salet, Sokokset, ABC-liikennemyymälät, lukuisat ravintolayksiköt ja Sokos Hotellit. Myös Tykkimäki Resort ja Tykkimäen huvipuisto työllistävät ison osan kausityöntekijöistä.

Tarjoamamme työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja sekin on huomionarvoista, että valtaosaan tehtävistä ei tarvita minkäänlaista aiempaa työkokemusta. Etsimme ensisijaisesti aktiivisia ja asiakaspalvelusta innostuneita työntekijöitä, jotka haluavat viettää ikimuistoisen kesän kanssamme. Myös alle 18-vuotiaille on tarjolla huomattava määrä työmahdollisuuksia Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelujakson merkeissä, kertoo henkilöstöpäällikkö Sanna Mäenpää.

Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana eikä ensimmäisien työsopimuksien solmiminen ennen hakuajan päättymistä ole sekään poikkeuksellista. Eniten sopimuksia allekirjoitetaan kuitenkin maalis-huhtikuussa, sillä suurin osa työtehtävistä alkaa touko-kesäkuussa.

Koska ensimmäiset työsuhteet alkavat jo maaliskuussa, on prosessin kuitenkin edettävä joutuisasti. Suurien hakijamassojen käsittely vaatii meiltä paljon ja pyrimmekin kaikissa tilanteissa viestimään hakijoille ajantasaisesti rekrytointiprosessin edistymisestä, Mäenpää sanoo.

Myös hakijaviestinnässä näkyy, että KSO osallistuu jälleen vuonna 2024 Oikotien järjestämään Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan. Kampanjaan osallistuvat yritykset sitoutuvat muun muassa siihen, että työhön perehdytetään kunnolla, tarjottu työ on merkityksellistä, syrjintään puututaan välittömästi, työntekijöiden hyvinvoinnista huolehditaan ja palkka on kohtuullinen.

Vuonna 2023 Kymen Seudun Osuuskauppa sai tunnustuksen yhtenä Suomen innostavimmista työpaikoista. Eezy Flown vuosittainen tunnustus myönnetään organisaatioille, jotka saavuttavat poikkeuksellisen hyvät henkilöstötutkimuksen tulokset. KSO:ssa nähdään, että tunnustus kertoo muun muassa pitkäjänteisestä työstä, jota henkilöstön hyvinvoinnin eteen tehdään.

Hakemukset Kymen Seudun Osuuskaupan kesätyöpaikkoihin tulee jättää sähköisellä hakulomakkeella 4.2.2024 mennessä. Hakulomakkeella on mahdollista kertoa omista toiveistaan työn ja työntekopaikan suhteen.

Lue lisää ja jätä hakemuksesi!