Kymen Seudun Osuuskauppa sulkee asteittain ravintoloitaan


20.3.2020

COVID-19-koronaviruspandemia vaikuttaa tällä hetkellä erityisesti matkailu- ja ravitsemistoimialaan Suomessa. Kysyntä ja asiakasmäärät ovat hotelleissa ja ravintoloissa vähentyneet merkittävästi, ja arvio on, että tilanne tulee vaikeutumaan edelleen.

Tästä johtuen Kymen Seudun Osuuskauppa sulkee asteittain ravintoloita kysynnän hiipumisen johdosta sekä varotoimenpiteenä epidemian levittämisen rajoittamiseksi. Ravintolat sulkeutuvat maanantaina 23.3.2020 ja ovat suljettuina toistaiseksi.

  • Kotkassa suljetaan Amarillo, Prisman Pizza&Buffa, Frans & Rosalie, Players Sports Bar, Ravintola Karoliina sekä Public Corner.
  • Kouvolassa suljetaan Amarillo, Coffee House, Prisman Pizza&Buffa, Hospoda Papirna Kuusankoski sekä Pub Old Tom.

KSO:n ravintoloista avoinna ovat toistaiseksi Hesburgerit, Pressot, VENN ja Rossot sekä ABC-liikennemyymälöiden ravintolat. Kaikki avoinna olevat ravintolat mahdollistavat myös ruoan take away-myynnin. Ravintoloiden voimassaolevat aukioloajat löytyvät osoitteesta www.raflaamo.fi sekä abcasemat.fi

”Suljettavat ravintolat ovat erityisesti sellaisia, joissa asiakkaat kokoontuvat suurina määrinä. Ratkaisu tehdään varotoimenpiteenä epidemian levittämisen rajoittamiseksi osaltamme. Ravintolat avataan, kun yleinen tilanne sen seuraavan kerran sallii. Suljettujen ravintoloiden työntekijöille pyritään tarjoamaan töitä osuuskaupan muista toimipisteistä.” kertoo toimialajohtaja Mikko Virtanen.