Mestari ja WOKKI avautuvat Kouvolan Prisman Ravintolamaailmaan


Uudet ravintolat Mestari ja WOKKI avautuvat to 7.3.2024. Mestari on S-ryhmän uuden ketjun ensimmäinen ravintola. Pizza & Buffa, Hesburger ja Presso palvelevat tuttuun tapaan.

7.3.2024

Kouvolan Prisman Ravintolamaailma on uudistunut. Uudet ravintolat konstailematonta kotiruokaa tarjoava Mestari ja aasialaishenkinen WOKKI avautuvat torstaina 7.3.2024. Vanhat tutut ravintolat Pizza & Buffa ja Hesburger sekä kahvila Presso jatkavat toiminnassa entiseen tapaan. Tekipä mielesi kotimaisia makuja, aasialaista, pizzaa, burgeria tai pullakahvia, Ravintolamaailmasta löydät suun mukaisen murkinan.

WOKKI tuo Aasian maut Ravintolamaailmaan

WOKKI on Kymen Seudun Osuuskaupan uusi ravintolakonsepti, jonka keittiössä maukkaat wokkiannokset valmistuvat nopeasti tuoreista raaka-aineista. Kevyet ja raikkaat wokit voi ottaa helposti mukaan lounastauolle tai päivän päätteeksi kotiin viemisiksi. Annokseen valitaan ensin riisi tai nuudelit, sen jälkeen mieleinen kastike ja lopuksi annokseen voi lisätä itse haluamansa mausteet.

Tutustu WOKKIin Raflaamossa.

Mestari on rehti ruokaravintola

Kouvolan Mestari on S-ryhmän uuden Mestari-ketjun ensimmäinen ravintola: aito ruokaravintola, joka tunnetaan maukkaista ja simppeleistä annoksista sekä kotimaisista, laadukkaista raaka-aineista. Kouvolan Mestarin annokset ovat tuoreita ja tuttuja; muistojesi makuja ja konstailemattoman herkullista kuvuntäytettä. Klassikoiden lisäksi ruokalistalla on rehtejä grilliherkkuja.

Tutustu Kouvolan Mestariin Raflaamossa.