Noutokansaa hellitään – Kymen Seudun Osuuskaupan Prismoissa on avattu suosittu myymälänouto


Kymen Seudun Osuuskauppa on avannut Kouvolan ja Kotkan Prismoihin prisma.fi-verkkokauppatilausten noutolokerot, joista ostokset voi noutaa 12 tunnin kuluttua tilauksesta. Lokerikot löytyvät asiakkaille jo tutun ruoan verkkokaupan noutopisteen läheisyydestä.

12.10.2023

Myymälänouto on Prisman verkkokaupan uusi veloitukseton toimitustapa. Tuotteet valitaan ja maksetaan verkossa, jonka jälkeen ne keräillään noutolokerikkoon kahdentoista tunnin kuluessa.

Myymälänouto omasta tutusta Prismasta on asiakkaille maksuton, nopea ja luotettava vaihtoehto. Odotamme, että myymälänoudosta tulee verkkokaupan suosituin toimitustapa, KSO:n Prismojen johtaja Jari Klaus kertoo.

Myymälänouto on myös ekologinen toimitustapa, sillä tuotteita ei juurikaan pakata vaan esimerkiksi pahvilaatikossa oleva tuote tai suuremmat tuotteet kuten kattilat ja paistinpannut laitetaan noutolokeroon sellaisenaan.

Kun ostokset ovat noudettavissa, asiakas saa toimintaohjeet tekstiviestillä. Tuotteita säilytetään lokerikossa kolmen päivän ajan.

Prisma.fi-verkkokaupan myymälänoutoa pilotoitiin S-ryhmässä viime kesänä ja tulosten perusteella nouto on suomalaisille mieluinen toimitustapa ja vaikuttaa sopivan suomalaisten arkeen. Henkilökunnalle verkkokauppatuotteiden keräily noudettavaksi taas tuo vaihtelua työtehtäviin.

Ruoan verkkokaupan noutopalvelun ja kotiinkuljetuksen rinnalla myymälänouto antaa asiakkaalle mahdollisuuden entistä joustavampaan ostosten tekoon. Palvelua tarjoaa tällä hetkellä Kymen Seudun Osuuskaupan Prismojen lisäksi noin kymmenen muuta Prismaa. Vuoden loppuun mennessä noutolokerikkoja löytyy jo yli neljästäkymmenestä Prismasta ympäri Suomen.

Lue myymälänoudon toimintaohjeet.