Nyt pääset tankkaamaan kännykällä


19.2.2016

Pumpulla palelevat sormet ovat muisto vain, kun valitset ABC-mobiilitankkauksen.

Voisiko maailman helpoin tankkaus olla tällainen: Ajat ABC:lle ja pyyhkäiset puhelimestasi S-mobiilin auki. Valitset ABC-välilehden. S-mobiili tunnistaa kännykkäsi paikannustietojen perusteella, millä ABC-asemalla olet. Valitset puhelimestasi, mistä mittarista tankkaat. Sitten tankkaat. Ja se on siinä.

Tämä on ABC-mobiilitankkaus. Se poistaa tankkaamisesta yhden vaiheen, kun mittarilla ei enää tarvitse kaivaa esiin maksukorttia. Tankkaus vaatii yhteensä vain kolme painallusta älypuhelimella. Maksaminen hoituu automaattisesti, kun S-mobiiliin on rekisteröity S-Etukortti Visa.

– ABC-mobiilitankkaus on ensimmäinen vaihe matkallamme, jossa digitalisaatiota hyödyntämällä teemme asiakkaidemme asioinnista entistä miellyttävämpää. Jo nyt voimme ylpeinä sanoa, että tankkaaminen ABC:llä on S-mobiilin ansiosta maailman helpointa, toteaa ABC:n kehitysjohtaja Antti Erikivi.

– ABC-mobiilitankkaus poistaa tankkaamisesta yhden vaiheen, kun automaatilla ei tarvitse enää käyttää maksukorttia. Me S-Pankissa haluamme helppouttaa suomalaisten arkea tällaisilla konkreettisilla asioilla. ABC-mobiilitankkaus on osa tulevaisuudenvisiotamme helpommasta arjesta, jonka S-ryhmän uniikki toimintamalli mahdollistaa, sanoo S-Pankin toimitusjohtaja Pekka Ylihurula.

Mobiilitankkaamaan pääsee aluksi viidellä ABC-asemalla pääkaupunkiseudulla: ABC Deli Konalassa, ABC Deli Mechelininkadulla, ABC Automaatti Kannelmäessä, ABC Automaatti  Otaniemessä sekä ABC Deli Pohjois-Tapiolassa. Muille Suomen ABC-asemille ABC-mobiilitankkaus laajenee vähitellen.

Tankkaus-päivitys on ladattavissa iPhone-puhelimiin App Storesta. Android- ja Windows-puhelimiin ABC-mobiilitankkaus tulee vielä ennen kesää. Päivityksessä S-mobiili saa uuden ABC-välilehden, jolta tankkaustoiminto löytyy. Maksutapana mobiilimaksaminen on turvallinen. Palvelu on helppo sulkea, jos puhelin katoaa.

S-mobiili löytyy jo valmiiksi yli 600 000 suomalaisesta kännykästä ja tabletista. Jos sovellus on vielä lataamatta, nyt se viimeistään kannattaa ottaa käyttöön. S-mobiili on maailman ensimmäinen mobiilisovellus, joka tuo yhteen pankki- ja kauppa-asioinnin sekä tankkaamisen. S-mobiililla Bonuksen seuraaminen onnistuu helposti ja sen kautta kännykästä löytyvät myös S-ryhmän parhaat edut, toimipaikat ja ostosten takuukuitit. Uusi tankkauksen maksutapa puolestaan helpottaa taloudenpitoa, sillä S-mobiilin ABC-välilehdellä voi seurata auton polttoaineenkulutusta.

Mobiilitankkaamiseen tarvitaan vain älypuhelin ja S-Etukortti Visa. Maksukortti on kaikille S-ryhmän asiakasomistajille ilmainen ja sen saa S-Pankista