Onnellisilla unilla virkeänä päivään


13.1.2020

Laadukas uni on tärkeä osa hyvinvointia ja terveyttä. Haluamme, että vieraamme nukkuvat meillä entistä paremmin ja heräävät uuteen päivään onnellisina ja virkeinä.

Laadukas uni on tärkeä osa hyvinvointia ja terveyttä. Hyvin nukuttu yö mahdollistaa palautumisen edellisen päivän koitoksista ja uuden päivän aloittamisen virkeänä. Hyvässä palautumisessa on kyse kokonaisuudesta. Yksinkertaistaen, arkitekemisemme ratkaisee. Se, että huolehdit pääsääntöisesti nimenomaan arkisin hyvästä nukkumisesta luo tukevan pohjan erinomaiselle jaksamiselle.
 
Haluamme, että vieraamme nukkuvat meillä entistä paremmin ja heräävät uuteen päivään onnellisina ja virkeinä. Uudessa Original Sokos Hotel Triplassa tarjoamme vierailemme mahdollisuuden entistä parempiin uniin, Onnellisiin uniin by Sokos Hotels. Myöhemmin vastaavat palvelut tulevat kaikkiin hotelleihimme. 
 

Onnelliset unet Original Sokos Hotel Triplassa 

 
Huoneen tv:stä löytyy viisi videota parantamaan vieraamme unta. Kolmessa videossa Suomen johtava unilääkäri Henri Tuomilehto Coronaria Uniklinikaltalta kertoo miten hyvä ja onnellinen uni mahdollistuu ja miten siihen voi itse vaikuttaa. Kuntokeskus Liikku on tehnyt vieraillemme kaksi videota, joista toinen on illalle sopiva rauhoittava ohjelma ja toinen aamulle, jolla keho herää heti aamusta. 
 
”Usein ajatellaan, että hotellissa on hankala nukahtaa, kun ympäristö ja sen äänet ovat ainakin ensimmäisenä yönä vieraita. Mutta tosiasia on, että hotellissa voi nukkua jopa paremmin kuin kotona, kun tietyt arkielämään kuuluvat häiriötekijät puuttuvat ja huoneessa saa olla omassa rauhassaan. Lisäksi vuode on raikas, lämpötila yleensä sopiva nukkumiseen ja huone pimennettävissä kunnolla”, Tuomilehto toteaa. ”Hotellissa kannattaakin ottaa kaikki hyöty irti hyvistä nukkumispuitteista.” 
 

Vieraamme valitsevat tyynynsä ja peitteensä

 
Huoneen Familon-vuoteeseen on pedattu pehmeä ja puolikorkea Familon-tyyny sekä lämmin ja ilmava Familon-peite. Vieraamme voi kuitenkin edullisesti tilata juuri itselleen mieluisan tyynyn tai peitteen vastaanotosta Familon-menusta. Valittavana on tyynyjä eri korkeuksilla ja teknisillä ominaisuuksilla sekä lämpöä tasaava tai viilentävä peite. Tyyny- ja peittovalikoima onnellisiin uniin löytyy huoneen TV:stä ja ne on helposti tilattavissa yhdellä puhelin soitolla vastaanottoon.
 

Yhteistyössä: