Ota uusi vuosi haltuun aktiivisesti


1.11.2017

Kun joululöhöily alkaa kyllästyttää, voi katseen kääntää kohti tulevaa. Ota energinen startti uuteen vuoteen kokeilemalla uusia harrastuksia hotellireissulla.

Kun joulun välipäivät ovat pikkuhiljaa loppusuoralla, kotivaatteet ja torkkupeitto saattavat alkaa kyllästyttää. Tammikuu tarjoaa paljon mahdollisuuksia niin uusien kuin tuttujenkin aktiviteettien aloittamiseen. Mitä jos kokeilisit jotain ihan uutta ja ottaisit tulevan vuoden haltuun entistä energisempänä?

 

Tammikuu on pian täällä ja sehän tarkoittaa jälleen uuden vuoden alkua! Kun joululöhöily alkaa maistua puulta, saa alkavaan vuoteen saa aktiivisen startin kokeilemalla uutta harrastusta. Siihen hotelleista ja niiden ympäristöstä löytyy paljon vaihtoehtoja erilaisista lajikokeiluista hieman perinteisempiin vapaa-ajanviettotapoihin.

 

Jos uuden lajin aloittaminen jännittää, kannattaa uusi aluevaltaus naamioida miniloman muotoon. Kun mieli on rentoutunut ja puitteet sopivat, käy uusien harrastusten kokeileminen matalalla kynnyksellä. Varaa siis pitkäksi viikonlopuksi hotellihuone vaikkapa kaveriporukan kanssa, niin pääsette yhdessä tutustumaan kenties tulevaan lempiharrastukseenne hotellin täysihoidosta käsin. Tapahtumarikkaan päivän jälkeen hotellihuoneen sänky tuntuu entistäkin pehmeämmältä!

 

Puhtia arkeen uusien harrastusten parista

Jos Suomen pimeä tammikuu ei houkuttele ulkoharrastusten äärelle, löytyy monien Sokos Hotellien ääreltä mainioita sisätila-aktiviteetteja, joita voi lähteä kokeilemaan kaverusten kesken. Kiipeily on lajina kerännyt suosiota jo jonkin aikaa, ja esimerkiksi Oulun Break Sokos Hotel Eden tarjoaa hyvät mahdollisuudet kiipeilyharrastuksen aloittamiseen.

 

Monet Sokos Hotellit sijaitsevat myös uimahallien tai kylpylöiden läheisyydessä, joten vierailu allasosastolle voi auttaa löytämään uuden innostuksen lapsuudesta tutulle uintiharrastukselle. Uutta inspiraatiota perinteiseen uimaharrastukseen tuo vesijuoksu. Vesijuoksu onkin kokonaisvaltaisesti kehoa kuormittava laji, joka sopii kaikenikäisille. Treenin rankkuus on jokaisen itse säädeltävissä.

 

Alkaako vuosi sittenkin rennommissa merkeissä?

 

Jos loma ei ladannut akkuja täysin ja uuden harrastuksen kokeileminen tuntuu työläältä, voi vuoden aloittaa myös rentouttavammissa tunnelmissa. Monet Sokos Hotellit sijaitsevat viihdekeskusten ja vapaa-ajanviettopaikkojen äärellä. Milloin olet viimeksi kokeillut esimerkiksi Break Sokos Hotel Flamingon yhteydessä olevaa hohtogolfia tai rentoutunut kaveriporukan kanssa porealtaassa ja spa-hoidoissa jossakin Sokos Hotellin yhteydessä toimivassa kylpylässä? Yhdessä vietetty aika ystävien kanssa lataa hyvin akkuja ja valmistaa tulevan vuoden koitoksiin.

 

Kokeile näitä:

  1. Kiipeile ja kylve Oulussa
  2. Laskettele Kolilla
  3. Hohtogolfaa Flamingossa