Pizzamestari 2019 löytyy Kouvolasta!


14.11.2019

Pizza & Buffa -ravintoloiden Pizzamestari 2019 -kilpailun on voittanut kouvolalainen Topias Sundqvist – voittaja hurmaa niin palvelullaan kuin pizzoillaankin!

S-ryhmän Pizza & Buffa -ketjun Pizzamestari -kilpailu käytiin 5. marraskuuta Kouvolan Prismakeskuksessa. Kisassa kukin finalisti valmisti neljä erilaista, itse suunnittelemaansa pizzatuotetta tuomaristolle. Kilpailun viiden finalistin pizzoissaan käyttämät täytteet, kuten kylmäsavulohi, poro, bratwursti ja kananmuna veivät pizzojen makumaailmaa uusiin suuntiin. Tuomaristo arvioi kisassa muun muassa pizzojen makua, ulkonäköä ja kaupallisuutta sekä pizzamestarin asiakaspalvelutaitoa ja työskentelytekniikkaa.

Kilpailun voitti kouvolalainen Topias Sundqvist, joka toimii Kouvolan Prismakeskuksen ravintolamaailman ravintolapäällikkönä! 

Voittajan pizzapöydästä löytyi kylmäsavulohi-sitruunamajoneesi-pizzaa, pepperoni-mozzarella-pizzaa, mausteista kasvispizzaa sekä Topiaksen ”aamiaispizzaksi” nimeämä herkku, jossa oli mm. pekonia ja kananmunaa. Kilpailun voittaja on kokenut alan ammattilainen ja tämä näkyy niin varmuutena tuotteiden valmistamisessa kuin palvelussakin. Suomen parhaan Pizza & Buffa Pizzamestarin asiakaslähtöisyys hurmaa päivästä toiseen. Topiaksen omin sanoin: ”Arjen sankaruushan on kuin rakkaudella tehty ja viipaleiksi leikattu pizza; tarjoamalla pienen palan omaa välittämisen tunnetta muille saat olla mukana yhtä isoa onnellistamisen kokonaisuutta.”

Pizzamestarikisa nostaa ammattilaiset esiin
”Ravintoloissamme työskentelee todellisia alan ammattilaisia”, Pizza & Buffan ketjupäällikkö Janne Kulovuori kertoo. ”Haluamme kannustaa henkilökuntamme osaamista ja nostaa ammattilaisia esiin. Siksi Pizzamestari -kisa järjestetään. Kilpailun kautta ammattilaiset saavat näkyvyyttä omille ideoilleen ja vaikuttavat kilpailutöillään hyvinkin konkreettisesti koko ravintolaketjun tuotekehitykseen.”

Pizza & Buffa Pizzamestari -kilpailun tuomareina toimivat ketjupäällikkö Janne Kulovuori, kehityspäällikkö Sampo Laukkanen SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta ja Lantmännen Unibaken Executive Chef Marko Hirvonen.